Hur vill du att din vecka ska se ut?

Idag är det måndag igen. En perfekt dag att summera veckan innan. Hur har den varit? Om du gör en känsloskala mellan 1 – 10 där 1 är dåligt och 10 är bra, gör ett överslag – försök att minnas dagarna förra veckan och sätt kryss för var du legat mest. Vad vill du ha ut av denna vecka? Vad vill du hinna? Vad vill du känna? Vilken typ av situationer vill du ha? Istället för att bara förvänta dig att du inte kan styra ett smack av det som händer, påverka det du kan genom att PRO aktivt ta ut den riktning du vill att det ska gå. I dag börjar en ny vecka av DITT liv. Där du kan ta ut nya riktningar eller påminna dig om dem du redan tagit ut. Varje morgon du vaknar har du en möjlighet, eller rättare sagt – en hel massa möjligheter att påverka ditt liv till att bli så bra som det bara är möjligt.

Vem vill du vara den här veckan?
Vill du vara den som ler mot okända – eller går omkring neutralt korrekt i dig själv och inte skapar någon härlighet varken i dig själv eller till andra.
Säger tack och ler när någon håller upp dörren – eller bara går igenom den öppna dörren utan att ens reagera på att någon just ansträngde sig för din skull.
Själv håller upp dörren och ler – eller inte ens bemödar dig att se om någon kommer bakom dig.
Hälsar på grannarna – eller håller dig neutralt korrekt i dig själv och inte skapar någon härlighet varken i dig själv eller i dina grannar.
Hjälper okända människor som du ser att de behöver hjälp – eller tänker att det inte är din business.
Hälsar på busschaffören och spärrvakten med ett leende – eller kliver på utan att ens se att det är en människa framför dig.
Lämnar din plats på bussen eller tunnelbanan för en äldre – eller är så inne i dig själv eller telefonen så du inte ens ser att någon äldre kanske inte får någon plats.
Ger bort din kundvagn till någon som inte har växel när du handlat klart – eller tänker att det inte är din business. Som medvetet möter din familj på ett kärleksfullt sätt och lyfter deras goda sidor mer än deras mindre bra – eller som inte bryr sig om att anstränga dig för att möte dem i en hög positiv energi.
Som möter dina kollegor på samma sätt – eller som inte bryr dig om ditt eget ansvar om att skapa en härlig energi omkring dig.

Med handen på hjärtat, vem skulle du blivit gladast av att möta? Och en ännu viktigare fråga – vem av dem som jag beskrivit här i dagens blogg, är oftast DU? Det de flesta inte vet att genom att välja att vara som de första jag beskrivit, sår man inte bara anti-härlighet omkring sig utan även i sig själv. Vilket ligger som grund för känslan i oss, vilket ligger – som alltid – som grund för vilken magnet vi blir och vilken frekvens vi lägger oss och sänder på. Om du tänker på det faktum att LOA hela tiden jobbar med dig i hur du väljer att vara, fokusera och känna. Och att lika attraherar lika. – Vem tror du du har allt att vinna på att vara?

För att nå något nytt behöver vi

1) blir medvetna om vad vi gör den mesta av tiden

2) ÖVA på att göra medvetna val gällande vem vi vill vara!

Gör ett aktivt val denna vecka att i varje situation VÄLJA vem du vill vara.Låt det inte bara bli vad det blir, – och så gör en utvärdering på söndag vad detta skapade i ditt liv.

Lycka till! With Love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *