2,6 miljonerklubben

Vi startar nu upp en ny hälsoklubb för den yngre kvinnan/tjejen från 25 år!

2,6-miljonerklubben ska lyfta fram viktiga frågor och aktiviteter som vi tror att viktiga för unga kvinnor och som de ofta behöver hjälp med för att få sitt liv att fungera! Hur man får det berömda livspusslet att fungera, hur man hanterar sin stress och hur man får tiden att räcka till.

Det kan handla om allt ifrån mat, barn, ekonomi, mindfullness, avslappning, infertilitet och relationer – ja, allt som livet kan inehålla ska vi berätta om i 2,6 miljonerklubben.

Kul ska vi ha och lära av varandra! En tvåvägskommunikation mellan yngre och äldre kvinnor, som ett mentorskap, fast med dialogen i centrum.

Så har vi tänkt. Låter det bra?

Bli då medlem i 2,6 miljonerklubben.

Du får 4 tidningar per år, en hel mängd inbjudningar till seminarier, kurser, coaching, kultur m.m. Gå in på 1.6miljonerklubben.com och anmäl dig med detsamma!

Från nyår kommer det finnas en ny websida för 2.6miljonerklubben, förstås.

Vår första presskonferens hålls den 12 februari,  i Stockholm. Senare samma dag, kl 17.00 utbryter ett spännande program med mingel och annat kul.

Nu ska jag gå ut med Pricken, min hund, snart 11 år gammal, men pigg som en valp!
Min bäste vän, förstås!

/ Alexandra

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *