Allt för Hälsan

 

Just nu pågår Allt för Hälsan mässan i Älvsjö, där 1,6 & 2,6 har en stor, varm och  välkomnande monter som bjuder in till inspiration, evenemang och möten medlemmar emellan. I torsdags var jag där och pratade om nya boken Livspusslet samt nya DVD´n Hälsofilmen. Ja, det händer ständigt nya saker inom föreningen!

I montern var det redan i torsdags fullt med besökare och nya medlemmar som registrerade sig, inspirerade av Marie Mian som höll i trådarna. Idag, lördag, är det fullt program med aktiviteter och events i montern. Rekommenderar dig ett besök till mässan i dess helhet. Här finns som sagt – ALLT – för hälsan. Hoppas att vi ses idag! (Bilder Anna Lindh Productions)

Om Annette Lefterow

Gör: Driver företaget Wellness by Lefterow Intresse: Leva fullt ut, här och nu. Om bloggen: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness-och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Nu presenterar vi en ny blogg/vlogg där hon testar allt inom hälsa, nya trender, hälsomat, spa och produkter. Här på bloggen kan du ta del av hennes bästa tips och recensioner. Kontakt: www.lefterow.com eller annette@lefterow.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *