Arja Saijonmaa och Miljonkören

Jag sitter och jobbar som en galning för att hinna undan med allt jobb innan jag ska rusa iväg till Hedvig Eleonora och sjunga med Miljonkören och Arja Saijonmaa. Gudrun Bruna, som leder kören, vaknade upp med ont i halsen och var lite orolig för det men hon är ju ett proffs så henne knäcker ingen. Själv har jag gått runt och smånynnat hela dagen för att vara ordentligt förberedd.

Alexandra kommer och sparkar igång kvällen och flera av de körmedlemmar som hade tagit en paus från kören är med idag igen så det ska bli extra roligt att sjunga idag. Dessutom förgyller ju Arja kvällen lite extra och så kommer det en hel del vänner och familj.

Dags att sticka….

Om Beata Pontén

Gör: Hjälper ambitiösa ledare att utveckla sin värdegrund och bärande idé för verksamheten med stöd av deras medarbetare och kunder. Intresse: Det mesta. Speciellt Barn, Norska skogkatter, företagande, böcker, musik, äventyr, skapande och annat som gör att man känner att man lever. Hjärtefråga: Att genom att hjälpa företag att bli sunda och i samklang med sin omvärld bidra till ett bättre samhälle. Kontakt: beata@allies.se, www.allies.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *