Att skapa något annat än det som är

Många, skulle faktiskt vilja drista mig till att säga – de allra flesta som vill ha en förändring, tror att förändringen behöver ske på utsidan först. Ibland till och med bara. Blir bara xx bra, kommer jag må bra. Kommer bara y bli bra kommer allt lösa sig. Det är självklart en del av lösningen i en förändring att det sker något på utsidan, men inget kommer ske och bli en varaktig förändring på utsidan om man inte tittar på sin insida först.

Tittar på hur vi tänker. Hur vi känner. Hur och på vad vi fokuserar. Hur ofta. Hur vi förhåller oss till det vi vill förändra. Hur vi pratar om det. Hur mycket det upptar vårt fokus. -Tankemässigt såväl som känslomässigt. Vad vi hittills haft för vanor gällande det vi vill förändra.

Om vi inte blir medvetna om de här sakerna, utan gör som vi gjort innan, tänker som vi gjort innan, känner som vi gjort innan osv, så är det väldigt svårt att bryta det mönster vi vill bryta eftersom vi själva på insidan fortfarande agerar som om det fortfarande vore samma situation.

När vi vill se en förändring i vår yttre värld, – behöver vi först börja att göra ändringarna i vår inre värld, eftersom vår yttre värld till stor del är en spegling av vår inre.

Detta faktum var en av de många anledningarna varför jag skapade mitt grupputvecklingskoncept för kvinnor på min bok Jag blir vad jag tänker. För att hjälpa kvinnor att bli medvetna om sig själva, sitt mesta fokus och sina tanke- och känslomönster, för att skapa medvetenhet om vad som behöver medvetandegöras och korrigeras på insidan innan man kan initiera en förändring på utsidan. Min metodik bygger ju dessutom på insikten om vårt samarbete med Attraktionslagen, vilket ger en helt ny spelplan när man förstår hur vi och den hänger ihop.

Efter ett stort antal påtryckningar sedan jag startade kvinnokonceptet i början av 2016, kör jag nu igång ett utvecklingskoncept för par som har premiär den 18 oktober och det ska bli SÅ spännande att även hjälpa par att få på sig ”nya glasögon” att se sig själva, varandra och sig själva som par som kan hjälpa dem att skapa ett mycket mer harmoniskt förhållande. Ett som GER energi och inte tar energi som många vittnar om att deras förhållande gör. Få upp ögonen för ett helt nytt sätt både att kommunicera och förhålla sig till varandra. I den här kursen får paren verkligen lära sig att teama upp och bli ett vinnande team! Jag längtar verkligen till första gruppen startar!

Är du nyfiken på koncepten, kan du läsa mer om dem genom att klicka på länkarna

http://www.liliost.se/files/6414/7317/2251/Jag_blir_vad_jag_tnker__-_Ett_grupputvecklingskoncept_fr_kvinnor_oktober_16.pdf

http://www.liliost.se/files/5914/7317/2702/Jag_blir_vad_jag_tnker__-_Ett_grupputvecklingskoncept_fr_PAR.pdf

Kanske det är dags att så ett nytt frö?

With love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *