Att våga hålla fast vid ditt val

Det är inte alltid det är lätt att hålla fast vid ett val man gjort som gäller förändring, även om man egentligen känner att det ÄR rätt val! Varför, – jo för att det är så otroligt många faktorer som påverkar oss i vår omgivning. Tryggheten till det vi känner till, enkelheten att stanna kvar i det som är, oron för vad som komma skall, – om det verkligen kommer att bli bättre, eller att vi, i vår strävan om att skapa något bättre än nu – i själva verket kanske är på väg att skapa något klart sämre… Det motstånd som blir från andra som av egna anledningar kanske inte vill att vi ska göra förändringen. Är man dessutom en positivt styrd person som alltid väljer att se och bena ut det som finns som är positivt att fokusera på, då är det inte en helt enkel process att vidhålla sitt – då förmodligen svårt framläkta beslut om att skapa den förändring som man känner behövs.

Känner du igen dig? Är detta DU, då behöver du igen och igen påminna dig om anledningen till varför du ville skapa förändringen från början och vad det var som fick dig att öppet deklarera att du även tänker genomföra den – ev motarbetning till trots. Det ÄR svårt att hålla kraften kvar i beslutet att skapa förändring om omgivningen inte är enig, men om DU kände från början i prosessen att en förändring är nödvändig för att du ska kunna leva i sanning, i harmoni och på det sätt som DU vill leva ditt liv – VÅGA hålla fast vid ditt beslut och genomför det. Fantastiska saker händer när vi vågar leva i sanning med oss själva. Fantastiska saker kan hända även de som är motsträviga till förändring. Om inte annat så visar vi vägen till att våga bryta präglingar som inte gagnar oss till fördel för att våga göra det som krävs – för oss – för att skapa livsharmoni.

Till harmoni finns inga genvägar – det finns bara medvetna val och handling

With Love/Lili

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *