Balsam för själen på Confidencen


Alexandra, Kjerstin Dellert, Stefan Sauk, Linda Lampenius och sångerskan Sanna Martin på Stadsbrudarnas soaré på Confidencen

Maskrosbarn är en ideel förening som stödjer ungdomar som har föräldrar som missbrukar eller är psykiskt sjuka. Igår kunde föreningen Stadsbrudskåren, eller kort Stadsbrudarna, som jag är medlem i, dela ut ett stipendie till Therese Eriksson från denna fantastiska organisation! Det ägde rum på Kjerstin Dellerts teater Confidencen i Ulriksdals slottspark.

Kvällens soaré var utsåld och det var ju inte konstigt med tanke på den förnämliga underhållning som bjöds. Kjerstin Dellert, Babben Larsson,, Lill Babs med Bennet Fagerlund, Anita Strandell som gav oss Nils Ferlin, nya operastjärnan sopranen Sanna Gibbs och kolatursopranen Miriam Ryen som gjort succé i Trollflöjten och trollband oss alla tillsammans med Linda Lampenius när de framförde Vittorio Montis Csárdás accompanjerad av Carina E Nilsson med flera.

Det blev en oförglömlig kväll! Balsam för själen, så kändes det.

Alexandra

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *