Blå Blom och hembakat

AV CAMILLA

Ett glatt gäng på kafferep

Klockan 15 anlände Nils, snart 96, Maud och Elna på sitt 91:a och lillflickan Ingeborg blott 80 nu i dagarna. Vi hade förberett med lax- och räksnittar, hambakade kanelbullar, rulltårta med lemon curd, sockerkringlor, nötchokladrutor, nykokt kaffe och iskall jordgubbssaft. Det var en strålande sommarsöndag, vi satt ute och njöt. Pratade om gårdagens bröllop, om hur Elna till läkarens stora förundran lyckats träna bort sin spinal stenos på träningscykeln och därmed slapp en jobbig operation, om varför Nils lämnat tillbaka rullatorn, hur det känns när ens barn dör före en själv, vilka deltagare som var bäst i årets Talang… Hunden Asta fick ligga i allas knä och bli klappad. Ja alla var väldigt nöjda och glada denna försommardag.

Vill du också uppleva trevliga stunder med människor som har så mycket att berätta och blir så glada för så lite. Gå in på www.aldrekontakt.se och anmäl dig som volontär. Du kommer inte att ångra dig.

Maud och Ingeborg

Gott med hembakat

Ingeborg och Asta fann varandra

Nils och Elna kopplar av i skuggan

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Blå Blom och hembakat

  1. Pingback: Värdinna bloggar om sin fikaträff | Äldrekontakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *