Bli Kathap instruktör och sprid dansglädje som gör gott för dig och andra!

Kathap – för starka ben och ett sunt hjärta!

Kathap är ett danspass baserat  rytmiskt fotarbete.

Med 30 års erfarenhet som pedagog inom dans, träning och yoga har jag utvecklat en egen dansteknik inspirerad av steppdans och indisk kathak dans.

Kathap består av en serie fotsteg som utförs barfota med rytmiska influenser från hela världen. 

Som redskap/instrument har deltagarna en länk med bjällror runt fotleden. Ljudet av de gemensamma bjällrorna i gruppen skapar ett live sound av slagverksmusik. 

Utöver fottekniken kännetecknas kathap av specifika armrörelser som harmoniserar med rytmen. Här möts rörelser från samba, bollywood, salsa, afrikansk dans och yoga.

Passet ger bra koordination, dämpar stress, frigör energi och dansglädje. 

Kathap konceptet har jag utvecklat med inspiration från och för mitt som ambassadör i 1,6 & 2,6 miljonerklubben och till förmån för föreningens arbete för kvinnors hälsa och livskvalitet.

Metoden stöttas av forskare och experter inom dans, motion och rytm. 

Kathap-länken med bjällror säljs separat. 10 % av intäkterna går till Kvinnor&Hälsa. 

Kommande instruktörsutbildningar:

Stockholm den 14-15 juni

Göteborg den 28-29 juni

Malmö den 5-6 Juli

Anmäl dig här!

Som jag brukar säga  – ”När vi stampar med fötterna i golvet sägs det att vi sänder signaler till hjärnan att stärka skelettet som är viktigt i kampen mot benskörhet. Forskning visar att rörelse med rytm påverkar vår hälsa positivt. Därför känns det som en självklarhet att sätta ner foten för kvinnors hälsa! ”

Här kommer lite mer detaljerad information till dig som vill bli instruktör och anläggningar som vill ta in Kathap som del av utbudet. Vet du någon som vill? Sprid gärna vårt budskap! Tack.

Passet är licensbefriat för anläggningar som t.ex. gym, spa och träningscenters. 20 % av intäkterna från utbildningarna tillfaller insamlingsstiftelsen Kvinnor&Hälsa och deras arbete med insamling av pengar till förmån för forskning på kvinnors hälsa. Priset för instruktörsutbildningen är delvis sponsrad och därmed reducerad till 3 000 kr exkl. moms per person (ord. pris 5 000 kr). Utbildningen är 2 dagar och avser ett grundpass på 30 min. 

Som anläggning behövs ett varumärkesavtal för att erbjuda Kathap som del av sitt utbud. Detta avtal tecknas utan kostnad och inkluderar en kommunikationsstrategi för varumärket och hur ni blir del av ett större sammanhang med goda syften. Som licensierad Kathap instruktör har du möjlighet att köra Kathap pass på de anläggningar som erbjuder Kathap. Kontakta info@lefterow.com för ansökan och mer information. 

 

 

Om Annette Lefterow

Gör: Driver företaget Wellness by Lefterow Intresse: Leva fullt ut, här och nu. Om bloggen: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness-och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Nu presenterar vi en ny blogg/vlogg där hon testar allt inom hälsa, nya trender, hälsomat, spa och produkter. Här på bloggen kan du ta del av hennes bästa tips och recensioner. Kontakt: www.lefterow.com eller annette@lefterow.com
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben, Forskning & Hälsa, Skönhet & Friskvård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *