Bokmässan alltid överväldigande

Ingrid Betancourt, Margot Wallström, Elisabeth Åsbrink, Birgitta och Herman Lindqvist, Mässans Anna Falck, Göteborgs Landshövding Lars Bäckström med fru Ann-Christin, Helena von Zwiegbergk, Nina Lekander, Thomas Bodström. Ja, detta var några av gästerna på Göteborgs Börshus fest för oss mässdeltagare i fredags kväll.

Som vi flera gånger berättat om i 1.6 så vet ju såväl hjärnforskare som utövare att kultur är läkande, helande och inte minst inspirerande! Och litteratur är ju kultur, därför är det så roligt med denna mässa. Men också så jobbigt, det ska man inte förneka. Den höga ljudnivå hela dagen är tröttande och man får ta lite mikropauser.

Livspusslet, vår nya bok, tar emot väl. Mark Levengood sa till exempel att han tyckte den såg jättefin ut! Det är ett bra betyd och våra många personliga berättelser gör den speciell.

Ja hann också med att, tillsammans med EU-politikern Anna-Maria Corazza Bildt och kocken Alexandra Zazzi, diskutera det viktiga ämnet om all mat som kastas, mat som inte används, ja måltider för oss mitt i livet och allt vi skulle kunna göra för att dessa blir mer attraktiva och godare, I synnerhet för gamla och bar.

Sedan snabbt iväg på Göteborgs Postens lunch tillsammans med Carl Jan Granqvist och bokmässans informationschef Birgitta Jacobsson Ekblom.

Alexandra

Alexandra Zazzi, Anna Maria Corazza Bildt och Alexandra

Kvällsmingel med fd justitieministern, advokaten och författaren Thomas Bodström

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *