Bygg styrka där den behövs!

Bild 4Mitt i sommaren och den går snabbt, som ALL-tid. Hoppas att du mår bra och ser till att sommaren fylls av hälsosamma stunder så som hälsa är för dig.

Träning, vila, läsa en bok, laga mat, stänga av telefonen, ro en båt, sitta stilla på en brygga och bara vara… Må bra är en effekt som uppnås individuellt för var och en, på vårt eget sätt.

Vill du ta del av många olika sätt att må bättre ska du redan nu boka in Den stora Hälsodagen runt om i landet, där du kan prova på allt från pop up spa, friskvård, dans, hälsotester, personlig träning, dans och som varje år – den årliga promenaden. Läs mer om aktiviteterna nära dig HÄR

Jag skriver en trendsida och bloggar för tidningen HÄLSA och i det nya numret får du en Yogalates DVD med två olika pass som du kan prova hemma, på gräsmattan, verandan eller vid sjön. Med stor glädje har jag koreograferat två unika pass för läsarna och min egen favorit – 5 minuter yogalates som du kan göra i sängen INNAN du kliver upp.

Detta gör gott för hela kroppen och väcker den sakta, redo för en ny dag. Men fram för allt bra är det för dig som har eller har haft problem med ryggen eller ofta har spänningar i nacke och huvudvärk. Du kan även göra passet på kvällen innan du ska somna, vilket är avslappnade och hjälper kroppen att förbereda för en god natt sömn.

Yogalates bygger styrka där den behövs! Med HÄLSA´s DVD kan ALLA hänga med.

Önskar dig en stark fortsättning på sommaren och ser emot att träffa alla er som ska på Hälsodagen i Stockholm den 31 augusti.

Annette

 

 

Om Annette Lefterow

Gör: Driver företaget Wellness by Lefterow Intresse: Leva fullt ut, här och nu. Om bloggen: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness-och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Nu presenterar vi en ny blogg/vlogg där hon testar allt inom hälsa, nya trender, hälsomat, spa och produkter. Här på bloggen kan du ta del av hennes bästa tips och recensioner. Kontakt: www.lefterow.com eller annette@lefterow.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *