Dagar som i dvala

Dessa dagar sedan våldsdådet i Norge går jag som i en dvala tycker jag. Det är så obegripligt med detta hat inifrån en nation mot oskyldiga unga människor. Från det egna folket, från sin egen nation.

Har just njutit av en vecka skön ledighet på Gotland, i naturen med lugn och harmoni. Det var intressant att häromdagen höra forskare som konstaterar att det är bättre att ta flera korta pauser än en enda lång sammanhängande semester. Så bra för så tycker jag om att leva. Men alla måste förstås hitta sin egen väg till återhämtning.

Nu tänker jag på september och den roliga aktiviteten Tjejgåing som vi ju alltid har runt om i landet. I höst hoppas vi kunna lägga till att så många som möjligt får prova på rockringen i Let´s move, som vi introducerade på Gotland under Almedalen. Så vi får fler att röra på sig, även de unga flickorna. Och vi äldre förstås. På ett lätt och kul sätt! Det är ju så positivt. Mer info följer snart om datum om platser.

Ta vara på stunden, den kommer inte tillbaka!

Alexandra

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *