Det blir inte alltid som man tänkt sig:)

 

 

Ja, då var man hemma igen! Från underbara Mallorca.

Mycket hade jag kunnat tänka mig. En matförgiftning av dålig mussla, stukad fot vid klättring på de branta klipporna, eller kanske till och med brännskador från en manet. Men att jag skulle komma hem med en stukad handled efter olycka i mitt säte i flygplansstolen, det hade inte ens min kreativa hjärna kunnat koka ihop!:)

Jag höll min hand mot bordet, läsandes min pocket och plötsligt fäller mannen framför ned sitt säte i våldsamt knyck. Fråga mig inte hur, men tårar sprutade och en underbar kvinna kom fram och lindade min handled med hjälp av plastade safetyregler som hon vek ihop till en stöd skena.

Tack för att det finns såna vardagsänglar!!

Har ni tänkt på det, att det faktiskt finns en uppsida med olyckor och det är att dessa osynliga vardagsänglar kommer fram. Har ni varit med om det? När man sitter fast i ett dike eller har en bil som stannar på vägen etc. och underbara människor tar av sin tid och energi och bara finns där vid rätt tid på rätt plats.

Jag hoppas att ni alla som funnits där för någon annan får en stjärna i himlen!

/Gabriella

Om Gabriella Svanberg

Gör: Hej vänner! Jag heter Gabriella. Jag skriver här i egenskap av att jag är neuropsykolog, men är också mamma till tre fantastiska barn och medmänniska. Under mina 20 år som psykolog har jag fått möjlighet att träffa många fina människor och också fått en bild av vad vi på olika sätt tampas med i livet. Jag har specialiserat mig och forskat inom neuropsykologi och är fascinerad av hjärnan och det jag vill dela med er är mina tankar och reflektioner. Mina tankar och reflektioner om det jag ser via mitt jobb och via min vardag som gör att vi mår som vi mår och gör som vi gör. Jag har jobbat inom psykiatri, inom missbruksvård, inom ungdomsvård och inom företagshälsovård. Ena dagen jobbar jag med människor som inte har tak över huvudet och nästa dag med människor som känner en tomhet av sitt överflöd. Jag inser att rikedom, harmoni och lycka är något vi skapar inom oss själva. Kontakt: gabriella.svanberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *