Det lider mot advent…

Nu inför advent är det en hektisk tid för många med allt man ska hinna göra, för visst vill vi vara duktiga! Baka, pynta, köpa klappar, städa, gå på- och ordna glögg och lilla julafton och för att nämna det allra viktigaste, tänka på de nära och kära som inte mår bra och som verkligen behöver ett besök.

Varma tankar går till de som finns långt borta också. Magdalena Ribbing har lämnat oss och vi är många som saknar henne mycket. Hennes kunskap, klokskap och humor var en stor tillgång. Vi hade nöjet på 1.6 att ha Magdalena som krönikör och medlem.

Ovan en gammal bild på mig och Magdalena, tagen av Roger Tillberg/IBL, och det känns fint att i dessa adventstider kunna citera henne med några tänkvärda rader hon skrev när Gamla Stan firade sin levande adventskalender år 2012:

Jag tänker att alla människor, adel eller inte, har rätt till en egen personlig sköld,

ett slags inre privat skydd som man kan ta till om andra inte är snälla…

Vi behöver alla överse med andras dumheter, eller förlåta deras oförstånd..

Vår privata, fina sköld, kan göra att vi både kan och vill ingå i den gemenskap som är livet.

/Magdalena Ribbing

Att på olika sätt fokusera på det som känns viktigt , är ju 1.6:s uppdrag. Psykisk hälsa, benskörhet, reumatism, livsstilsfrågor och nu genom vår nya Kalender, MOD, mer organ donation!!

BÄSTA JULKLAPPEN som gör skillnad! Köp en kalender, ge bort den i Julklapp och du stöder forskning kring nya organ, donation och transplantation.

Den finns att beställa på vår webbsida här: Kalendern 2018

Du kan också vara med i vår fina Välgörenhetsauktion på signerade tavlor av bilderna i kalendern.

Varje individuell FineArt print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv. Bilderna produceras på tjockt exklusivt syrafritt konstnärspapper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet.

Du kan följa välgörenhetsauktionen och du kan även köpa posters av bilderna från 149 kr.

Vidare till välgörenhetsauktionen

Glöm inte att ge dig själv en liten klapp också. Boka in en tid med Dig själv, för dig själv, en fin investering som även kommer andra till användning då du blir ditt bästa jag när du får harmoni och lugn inom dig.

Ta hand om varandra!

 

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *