Ditt eget livspussel

Det blev en härlig stund på Allt för Hälsan när Annika Jankell, Paula Ternström och jag fick prata om våra olika Livspussel i 1,6 & 2,6 montern. Boken Livspusslet som innehåller 17 kapitel och livspussel av olika kvinnor väcker känslor och tankar från många olika aspekter.

Mitt förslag till dig som ännu inte har läst boken. Gör den till din egen adventskalender. Läs ett livspussel om dagen den 1-17 december. Sedan fattar du pennan själv och skriver ditt eget livspussel den 17-24 december. Därefter ger du bort boken och delar med dig av ditt eget livspussel till vänner och bekanta. Att skriva är bra för välbefinnandet. Skriv och lek med dina egna tankar och upplevelser. Låt känslorna flyta med pennan.

Lycka till!

 

Om Annette Lefterow

Gör: Driver företaget Wellness by Lefterow Intresse: Leva fullt ut, här och nu. Om bloggen: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness-och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Nu presenterar vi en ny blogg/vlogg där hon testar allt inom hälsa, nya trender, hälsomat, spa och produkter. Här på bloggen kan du ta del av hennes bästa tips och recensioner. Kontakt: www.lefterow.com eller annette@lefterow.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *