Du är vad du äter!

Om jag skulle vara vad jag äter, skulle jag vara en avokado eller ett Jonagoldäpple. Men jag undrar verkligen vad Anna Skipper skulle säga om mina matvanor. Jag tror att jag äter nyttigt men man vet ju aldrig det finns så många olika dieter så det är svårt att veta.

Jag har inte TV3 men jag brukar gå in på Skippers hemsida för att få lite bra tips. Där finns det grymma recept och bilder från programmen.

Anna Skipper med Idol-Alexander

Anna Skipper med Idol-Alexander

En annan insperationskälla är Jamie Oliver han är ju löjligt härlig. Han kommer till Stockholm snart och jag är bjuden på en pressträff där han ska laga mat för barn. Han har tydligen tagit fram en barnmeny för hotelkedjan Scandic. Inga för att jag har några barn men det vore ju kul att se Jamie. Om Jamie skulle vara vad han äter är min gissning att han skulle vara en specialproducerad, välutvald, überekologisk, men samtidigt alldeles naturlig och enkel olivolja. Vad tror ni?

Jamie

Jamie

Om Joanna Sundström

Gör: Konsult och vice VD på PR-byrån Greatness.
Det här inlägget postades i Kärntruppen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *