En kraftfull idé

Kära kvinnor som är med i 1 & 2,6 miljonerklubben. Har varit iväg ett par ggr nu och föreläst, senast i Sundsvall. Otroligt kul att möta er alla där ute i landet. När jag lyssnade på vad Mona Lycksell, överläkare och hjärtspecialist på Landstinget Västernorrland hade att säga om brustet hjärta och påminde oss åter igen att forskningen på kvinnor ligger hjälplöst efter så upprörs jag.

Även om vår organisation med Alexandra i spetsen gjort och gör oerhört mycket för att förändra detta så oförklarliga och sorgliga faktum, så kan vi göra så mycket mer.  Detta födde en idé i mig som jag gärna vill ha er feedback på. De flesta kvinnor som är med i 1 & 2,6 – som inte är egenföretagare jobbar ju någonstans. Vad tror ni om att hjälpa Alexandra att lyfta frågan till era chefer och själva bli ambassadörer och verksamma för att få in medel för forskning på kvinnohjärtat. Vad skulle hända tror ni om ni alla gick och presenterade idén för er arbetsgivare. Att föreslå att ni som företag går i bräschen för att bidra till en ökning av kvinnlig forskning. Det är en fantastisk jämställdhets fråga, där företaget tar ställning för kvinnorna. Vilken goodwill!

Vi är över 30 000 tjejjer i organisationen! Förstår ni vilken effekt det skulle kunna bli! Är det inte dax att vi börjar göra ngt på individnivå, för att visa Alexandra vårt stöd och att vi själva tar bollen i egna händer och istället för att förfasas över att det inte finns lika stor glöd att forska på kvinnohjärtat som på manshjärtat, – SE TILL att det blir en märkbar ändring!

Alexandra, – alla vi kvinnor har så mycket att tacka dig för gällande våra möjligheter runt vår hälsa! Tjejjer ialla åldrar! – Nu gör vi ett kraftryck tycker jag! Fundera över hur vi skulle kunna lägga upp detta och maila mig gärna ditt förslag på lili@liliost.se

With love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *