En present utöver det vanliga

I tisdags morse var jag med i svt:s God morgon vid 08 45 och blev intervjuad i 20 minuter! Självklart kom vi in på äldrevården,och jag hoppas vi kan komma fram till en lösnings snart som gör att vården och omsorgen för dessa våra äldre blir bättre!

Att inte bli avbruten, att få tänka och berätta – ändå glömmer man hälften man vill ha sagt och kommer in på andra saker än de väsentliga. Men det blev nog en hygglig intervju där 1.6 och 2.6 kom fram ordentligt, tycker jag.

Missa inte Star for Life konserterna om de kommer till din stad. Det är härliga sång- och musikupplevelser med kör från Sydafrika. Vi stöttar förstås dem genom att samla in pengar till skolorna inför julen. Läs mer på deras websida som du når om du klickar här.

Jag fyllde år i helgen och igår blev jag uppvaktad av alla medarbetarna och fick till och med presenter. Så rörd jag blev! Och glad över att de ville fira mig!

En unik present eller julklapp som jag tycker ni ska gå in på Tradera och bjuda på är våra fantastiska signerade bilder från årets Kalender. Gå in på kampanjsidan och lägg ett bud NU. Pengarna går ju till forskning på kvinnors hälsa!

Alexandra

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben, Forskning & Hälsa, Jämlikhet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *