Födelsedag och bokrelease

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Idag fyller jag år! Vilken födelsedag! Nu är det inte bara min födelsedag, utan också min andra boks födelsedag  ”MAMMATANKAR” som ges ut på ICA bokförlag/Forma. Så idag är det fest och bokrelease!

<http://www.icabokforlag.se/Bocker/Bokpresentationssida/?articleId=7079>Här är en länk så du kan gå in och läsa om den!

När man tänker på sin födelsedag, så tänker man ju också på sina barns födelsedagar. Det är ju de bästa dagarna i ens liv. Så egentligen borde man ju hylla mammorna mycket mer än vad man gör på sin egen födelsedag.Nu ska jag gå iväg och förbereda min bokrelease, som ni kommer att få höra mer om imorgon. Här kommer en bild på min väninna Jamie och hennes lille Elliott. Jag är säker på att den lyckligaste dagen i hennes liv är inte hennes egen födelsedag, utan lille Elliotts.

Om Maria Wells

Gör: Sångerska, författare, massör, musiklärare Intresse: Att göra saker med min familj, matlagning, dans, resor, musik, böcker, jogga i naturen Hjärtefråga: Att igen ska känna sig ensam eller glömd. Att hitta lyckan och glädjen i vardagslivet. Att alltid hitta det positiva i varje situation. Kontakt: www.vocalettes.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *