fredag 11/2 2011

Igår blev det ett besök på Auktionsverket för en titt på deras fina vintagekläder,smycken, klockor och annat kul som ska ropas ut nu 14/2. Det var mycket som var kul att ta en titt på.

Sen trotsade vi vädret och plumsade iväg till Café Opera och Fashion Week för att kolla på modevisning. Också kul! Kom dock hem tidigt till mina killar för idag ska jag tala på Rekryteringsbazaren på Kulturhuset för att främja främst kvinnors företagande.

Så nu sitter jag här och blickar ut genom fönstret och får allt bylsa på mig ordentligt när jag ger mig ut.

Ha en toppendag och en toppenhelg!

Kram mi

”There is nothing either good or bad, but thinking makes it so”

Hamlet

Om Mi Ridell

Gör: Jag jobbar som skådespelerska, sångerska, textförfattare, föreläsare men framför allt är jag mamma till underbara Max 9 år. Intressen: Jag älskar att läsa (är en riktig bokmal), men är också road av inredning, personlig utveckling, mental träning och förstås av att vara min familj och leka med sonen. Hjärtefråga: Barn! Kontakt: www.mi.ridell.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *