Fredag och dags för wellnessmys…

Balansfilmning med ProViva

Balansfilmning med ProViva

Äntligen fredag och speciellt för mig eftersom detta är min dag på 2,6 bloggen! Det är roligt att vara del av ett sammanhang inom 2,6 och att nu blogga tillsammans med Lili Öst, Stina Nordqvist och Gabriella Svanberg.

Jag kommer fortsatt att blogga om wellness som för mig innefattar 8 konkreta vägar mot välbefinnande, harmoni, hälsa och balans.

Denna vecka har det varit extra mycket fokus på balans eftersom jag nu bloggar tillsammans med två andra ambassadörer (Jakob Wismar och Terese Alven) ProVivas nya blogg (finns som APP) – MAGE+. Veckan började med en intensiv filminspelning, där jag fick möjlighet att visualisera många olika sätt att uppnå balans i vardagen. Du kan läsa mer om motion, mat och balans och hur du laddar ner appen på www.proviva.se 

Ladda upp inför fredagsmyset på 15 minuter!

Men nu är det fredag och allt fokus på dig. Idag vill jag ge dig ett tips hur du kan få ny energi och ”ladda om” inför helgens aktiviteter. Jag kallar det för wellness-fixaren. Det tar 15 minuter. Plats: badrummet. Produkter: kroppspeeling som du rör ut med lite extra olja och citronsaft, bodylotion med citrus, aloe vera kylande roll-on eller kylbalsam, fotcreme med eucalyptus och ett fuktspray för ansiktet. Bokstavligen stäng in dig i badrummet. Tänd lite ljus. Sätt på favoritmusiken med energi och puls. Gör en helkroppspeeling. Duscha varmt och kallt växelvis = piggar garanterat upp! Smörj in dig med en skön bodylotion. Applicera lite kylande gel på knäna, nedre delen av ryggen, axlarna och vid tinningarna. Smörj in fötterna med uppiggande fotcreme. Avsluta med fuktspray över ansiktet. Njut av dofterna och känn hur produkterna och ritualen ger ny energi till kropp och själ. Din egen spastund – underbart är kort men varar länge… och kom ihåg ”man tager vad man haver”, så vilka produkter du använder är mindre viktigt!

Till detta dricker du en energishot mixad av apelsiner, äpplen, chili och ingefära. Låt fredagsmyset börja. Viktigt är – säg inte till dig själv att du inte har tid! Du kan t.o.m. göra denna sparitual på 5 minuter. Och 5 minuter för dig själv är det minsta du kan unna dig en fredag som denna.

Trevligt fredagsmys kära läsare!

 

Om Annette Lefterow

Gör: Driver företaget Wellness by Lefterow Intresse: Leva fullt ut, här och nu. Om bloggen: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness-och ambassadör för 2,6 miljonerklubben. Nu presenterar vi en ny blogg/vlogg där hon testar allt inom hälsa, nya trender, hälsomat, spa och produkter. Här på bloggen kan du ta del av hennes bästa tips och recensioner. Kontakt: www.lefterow.com eller annette@lefterow.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *