Fredagsmys

Idag är det fredag! Dags för ”fredagsmys”! Grilldoft som sprider sig genom grannskapet och kanske ett glas bubbel med eller utan alkohol. Mousserande jordgubbsmums är aldrig fel!

För många startar semestern, för andra kanske de slutar idag. Oavsett detta är det fredag och förhoppningsvis väntar en härlig kväll för de flesta.

Vi i Vocalettes fick nyligen ett stipendium som utdelas av jazzens museum. Anita O´Day stipendiet. Vi är oerhört glada och stolta att få mottaga detta ärefyllda pris, som vi fått för att vi för jazzen, 30-40-50 talsmusiken vidare. http://www.jazzmuseum.se/

Vi kommer att tilldelas priset den 14 Aug samtidigt som också ger en konsert. ”In The Spirit Of Andrew Sisters”. Här kan ni höra vår remix ”Love The 40s” Hoppas den passar hos er och ert fredagsmys.

http://www.ubetoo.com/store/vocalettes/love_the_40s/a2195#.TiqpcL8so4U

 

Ha nu en riktigt härlig fredagskväll!

Maria

Om Maria Wells

Gör: Sångerska, författare, massör, musiklärare Intresse: Att göra saker med min familj, matlagning, dans, resor, musik, böcker, jogga i naturen Hjärtefråga: Att igen ska känna sig ensam eller glömd. Att hitta lyckan och glädjen i vardagslivet. Att alltid hitta det positiva i varje situation. Kontakt: www.vocalettes.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *