Frukost som piggar upp

Vi fortsätter vara sjuka. Feber, halsont och hosta vill liksom inte ge med sej och vad gör man inte för att muntra upp en grinig och sjuk tonåring som tycker det är onödigt att sova länge på morgonen. Till och med när man har influensa…

Jo, man gör liksom VAD SOM HELST och idag betydde ”vad som helst” en STOR hög med french toast till frukost. Ett ganska säkert kort, i vanliga fall, men i morse fanns det en viss osäkerhetsfaktor om mitt försök att förmildra omständigheterna skulle lyckas.

Nu fick jag, som tur var, två tummar upp och ett: ”Mmm… Mmm… MMMMMM!!” (Giovanni pratar med tummarna när han har munnen full med mat…) och nu struttar jag runt och dansar ”the chickendance” samtidigt som jag klappar mej själv på axeln för väl utfört ”arbete”…

Hoppas ni fått en fin start på helgen?!

Kram Anna

Om Anna Miranda

Namn: Anna Miranda Gör: Servicegarant, personlig assistent, retromodell och tonårsmamma Intresse: Allt där jag får vara aktiv och kreativ Hjärtefråga: Inre och yttre välmående ur ett helhetsperspektiv. Barn med handikapp och deras familjer. Det visste du inte om mig: Jag har bott i Florida i nästan fem år. Kontakt: miranna@live.se http://www.mirannalamore.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *