Gröna Lund

Nu verkar det ändå som om sommaren är på väg! Och vad vore bättre en lördag som denna än att gå på öppningen av Gröna Lund! Det är verkligen sommarens avstamp. Varje vår och sommar ligger detta underbara nöjesfält där och väntar på att vi ska komma och inta alla karusellers härliga åkturer, äta popcorn och sockervadd, tävla i 5-kamp och njuta av sommaren och ledigheten.

Det är precis vad jag ska göra idag. Hoppas att ni alla får en lika bra dag som jag ska ha. För är det nåt som gagnar hälsan och lyckan så är det att se till att ha en bra dag.

Njutning, lugn och ro för själen är ju också att möta sig själv. Möta sig själv, det kan man säga att man gör när man står i kön till berg och dalbanan och för en inre diskussion med sig själv om man verkligen ska åka eller inte. Jag vet inte om just denna dialog är så mycket njutning och lugn och ro, men ett möte med sig själv och sina olika fasor är det verkligen.

Så när dessa fasor är bemästrade och dagen börjar övergå i kväll ska jag se till att möta mig själv sittandes någonstans i solen och bara låta tankarna fara iväg. Kanske till denna ljuvliga plats.

 

 

Om Maria Wells

Gör: Sångerska, författare, massör, musiklärare Intresse: Att göra saker med min familj, matlagning, dans, resor, musik, böcker, jogga i naturen Hjärtefråga: Att igen ska känna sig ensam eller glömd. Att hitta lyckan och glädjen i vardagslivet. Att alltid hitta det positiva i varje situation. Kontakt: www.vocalettes.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *