HÄLSOMÄSSAN!

Idag finns jag på Hälsomässan ”Allt för hälsan” i Älvsjö! Spännande miljö med människor som faktiskt har förstått att hälsa är hela livet och något som alla borde värna om MEST av allt. Det är ju att ha hälsan som är livet.
Hälsa är att få finnas bland underbara människor. Att få göra det man brinner för. Att hjälpa andra människor. Att fira! Att få stå på en scen för 100.000-tals människor. Och att få vara frisk så klart.
Jag jobbar med världens ledande antiaging-företag, NuSkin, för att på kort sikt bygga extra-inkomster och på lång sikt bygga passiva rullande inkomster som kapital för min artist-karriär. Vi presenterar teknologin ageLOC som är helt revolutionerande inom anti-aging och hälso-industrin. Tänk dig att du kan hjälpa dina gener att uttrycka sig som när vi var yngre (och ja, det gäller även mig som inte är lastgammal) och boosta upp dina gener med BRA och rena ingredienser.
Jag och mina kollegor finns i monter C 28:21. Kom och säg hej till mig så ska vi svara på era frågor!
Nu råkar jag också veta att 1.6 miljonerklubben finns på plats med en stor monter i mitten av mässan så ta er en titt där också!
Ok. Peace out. So long. Hasta la vista! Det är fredag!!!!
i

Om Ina Forsberg

Namn: Ina Forsberg Gör: Sångerska, artist, radiopratare Intresse: När musiken blev mitt yrke blev mitt största fritidsintresse mina vänner och min familj. Älskar att umgås! Det är livet. Hjärtefråga: Unga kvinnor. Att stötta, ge kärlek och få oss att tillsammans kunna släppa föreställningar som tar energi från livet. Det visste du inte om mig: Att jag kryper upp hos mina nära och älskar att sitta i knä som när jag var liten. Kontakt: ina.forsberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *