Hej alla nya möjligheter:-)

ÄNTLIGEN! Ett nytt år. Nya möjligheter. Startskottet har gått för ett helt nytt och fräscht lopp. Har du tänkt att medverka i loppet, eller tänker du stå som publik? OM du tänker medverka, – med vilken energi och beslutsamhet går du in? Hur mycket tänker du anstränga dig för att lyckas bättre än något annat lopp du medverkat i tidigare. Än alla de nya åren som föregått detta nya år?

Många tänker i slutet av det föregående året och en bit in i det nya, att NU ska det bli ändring av! NU ska jag ta tag i ditten och datten. NU ska det och det bli bättre än någonsin…. och så fortsätter man ändå att göra precis som man gjort innan, eller nästan precis som man gjort innan. Och innan man vet ordet av, så har man glömt alla de vilda planer på förädling av sitt liv som man hade runt årsskiftet och så går man ett år till i det ogillade… Känner du igen dig? Ska 2015 hamna i samma resultat – eller – ska det verkligen BLI året, då du på allvar tar tag i de saker som inte funkat hittills i ditt liv?

Jag själv har några saker som jag definitivt ska skruva på 2015. HANDLA på ett helt nytt sätt än jag handlat innan gällande dessa saker, för att byta oönskade resultat – mot önskade. Våga gå rejält utanför komfortzonen i handling och tanke – inte bara skruva lite, för att på riktigt nå de resultat jag vill nå. Kanske jag kan inspirera dig att göra samma sak?

Förra blogginlägget gav jag dig verktyg för att summera det gångna året och för att ta ut en ny riktning 2015. Har du inte gjort övningen än, kan det vara god tid nu för att ta ut den riktning du VILL att livet ska röra sig. Låt inte livet bara ”hända dig” 2015. SKAPA det liv du VILL ha istället! Ge dig själv chansen att uppleva det bästa året i ditt liv hittills. Make it happen!

With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som föreläsare, inspirationskonsult och mental – PT. Jag leder förändrings- och insiktsprocesser både för företag och privatpersoner ur ett – för många outforskat perspektiv. Gör på ett helt nytt sätt folk medvetna – ur ett energiperspektiv – om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Genom min egen unika metodik AHA-metoden, kombinerar jag klassisk beteendevetenskap med den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, vilket ger en helt ny omfattande förståelse för hur vi alla kan skapa framgång i våra liv, relationer och företagLäs mer på www.liliost.se 

2015´s bästa present! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

bokomslag med text

Boken JAG BLIR VAD JAG TÄNKER ger dig verktygen till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Den ger dig kraft och inspiration att bli en riktig framgångsletare! Och får dig framförallt att upptäcka dina regerande tanke- och känslomönster och skapar förståelse om både varför det som fungerar och inte fungerar i ditt liv – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och ta dig från ogillat till gillat läge!

Beställ den genom Soderpalm

Vi får den verklighet vi regisserar
. 
Att jag blir vad jag tänker, är en sanning alla tillämpar men få inser. Vi får den verklighet vi regisserar, vi når de gränser av vår förmåga vi själva sätter. Lili tar med oss i en spännande resa i insiktens värld, där vi på ett enkelt sätt får möjligheten att göra uppföljningen av vår livs film till en publiksuccé, kassako och framgångssaga.

Marko Latva-Nevala, cert. Mental trainer master
 
Den här boken kommer jag alltid att ha nytta och glädje av!!
Efter att ha läst Lilis blogg ett tag så förstod jag ungefär vad boken skulle ge mig. Men den gav ändå mer.
 Jag har fått en massa nya verktyg så nu är det bara att göra jobbet. Och med ett nytt sätt att tänka så vet jag att jag kommer att nå mina drömmar och mål.
 Tack Lili! Nu jädrar!
Anette Svanelind

 

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *