Hej alla underbara – Nu kör vi!

 

HÄRLIGT att befinna sig här, just precis vid avstampet på denna nya bloggensembles intåg. Vårt lilla inspiratörsgäng som kommer att göra vårt allra bästa för att varje vecka förse dig med alla upptänkliga tips, råd och insikter som gör att DU kan boosta ditt liv! Jag presenterar mig själv naturligtvis, men tänker inte röja vilka de andra är än, utan tänker att de får göra sin eleganta entré och presentera sig själva – en efter en.

Jag som kommer alltså att starta upp veckans bloggande med måndagsbloggar heter Lili Öst, firar just i år, på Valborgsmässoafton närmare bestämt, 30 år på scen, och jag brinner fortfarande för att stå där och inspirera, även om typen av artisteri förändrat sig under åren. Jag gjorde min debut i sista Hylands Hörna (för er som var med i eller i alla fall har koll på den eran) med bl a min pappa Berndt och min syster Lena i gruppen Family Four, jobbade med dem tills jag mötte Maria Sköld, numera Wells, en välkänd 1,6 & 2,6 profil och hoppade med i hennes då gryende grupp Avec. Många år har flutit under broarna sedan dess och 30 år efter mitt första möte med publiken, har jag mitt mesta fokus på att inspirera från scen med min musikaliska föreläsning ”Jag blir vad jag tänker” och genom workshops, enskilda samtal och genom boken med samma namn som kom i slutet av november förra året och som det gjordes så förnämlig reklam för i vår medlemstidning i december. Artisteriet och programledarskapet har jag naturligtvis inte lagt på hyllan, men jag brinner så för att ge folk tankeinspiration, att jag lägger väldigt stort fokus just på dessa bitarna av min sceniska verksamhet 2013.

Vilken typ av tankeinspiration är det då, kanske du undrar? Jo, min nisch kan man väl nästan kalla det – är attraktionslagen. Tankens kraft. Fast kraftigt ”avflummad” och presenterad på ett enkelt och begripligt sätt, för att alla de människor som inte hänger hos ”alternativbokhandlarna” och tycker att New Age är toppen, ska förstå och kunna ta till sig vilket fantastiskt verktyg attraktionslagen är. Inget ont om varken alternativbokhandlar eller New Age, men det finns redan så många som försöker att kommunicera till dem som redan väljer att tänka ”annorlunda” att där ser jag mig själv mer som ytterligare en, men kanske möjligtvis även en ännu enklare och klarare kommunikatör än de fina inspiratörer som redan finns i detta skrå, men till ”gemene man” hoppas jag på att bli en stor resurs.

Att jag kan inspirera många ”vanliga” människor att upptäcka attraktionslagens kraftfullhet, att hjälpa dem se över sina tankemönster, bli medvetna om vad de – tillsammans med attraktionslagen skapar i sina egna liv, för att få kraft och verktyg till att förändra det de vill förändra och förädla det de vill förädla. Detta är min starka vision, mission och passion!

Jag är inne på mitt tredje år som bloggare på bloggportalen finest.se och har långt över en miljon lästa blogginlägg och det gläder mig ofantligt att jag fick frågan om att tillhöra inspiratörerna även på 1,6 & 2,6 webbportal. Självklart är jag medlem sedan många år, även om jag inte synts i så många offentliga sammanhang än, men jag hoppas att kunna bli både mer synlig och framförallt kunna inspirera er stort härifrån och framåt.

Vad handlar då attraktionslagen om, eller lagen om attraktionskraften som den också kallas? Ja, bered dig på en resa framåt som förhoppningsvis kommer att få den frågan att klarna. Jag tänker inte gå in på det riktigt än, inte idag, men däremot nästa måndag, så håll ut och framförallt – kom tillbaka, för att lära dig mer!

Vill dock inte lämna dig helt utan inspiration eftersom jag är en ”notorisk” inspiratör och älskar att ge förändrande tankenötter, så jag lämnar dig idag med ett par frågor:

Är du precis där du vill vara i livet, är du någorlunda nära – på väg åt rätt håll eller långt därifrån?

Om du är långt därifrån, – vad gör du aktivt för att närma dig där du vill vara?

Vad är ditt drömscenario och vad skulle kunna vara ett första steg för att kliva upp på den väg som leder dit?

Sug på dessa frågor till nästa vecka!

With Love/Lili

 

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben, Forskning & Hälsa, Kärntruppen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *