Hej januari – vart tog du vägen?

Hej alla glada:-)

Jag har lyst med min frånvaro ett par veckor för min agenda har varit mer än proppfull, och dessvärre var det bloggandet som fick stryka på foten:-( Hoppas dock att ni klarat er någorlunda utan mina glada tilrop. Förmodligen tippar jag:-)

Det nya året drog igång med buller och bång och mycket är i uppstartsfas parallellt. Ett personligt utvecklingsprogram för kvinnliga chefer ser snart dagens ljus. Woman in motion. Det kommer bli ett otroligt spännande projekt som kommer pågå i 6 månader, innehålla föreläsningar, workshops, eget utvecklingsarbete, grupparbeten och slutligen kommer det hela landa i 6 dagars workshop, föreläsningar, reflektion, rekreation och diverse andra skojjigheter på en vingård i La Madonna i Italien. Dessvärre är vingården under totalrenovering, så första resan kommer vi förmodligen förlägga nära vingården på ett fantastiskt pensionat. Vill du veta mer om detta, – maila mig på lili@liliost.se

Den 11/2 har jag en öppen föreläsning/workshop i Stockholm för dig som vill lära dig mer ingående om attraktionslagen och förstå hur våra tankar och känslor interagerar med denna universella naturlag varje vaken sekund, för att kunna styra upp ditt liv och sätta fart mot dina önskade resultat. Klicka på länken och läs mer: http://simplesignup.se/event/55670

I mars åker jag norröver! Den 11/3 är jag jätteglad att jag ska upp till er alla tjejjer i Umeå och vara med på Woman in red. Hoppas vi ses där:-) och den 17/3 åker jag upp till alla galanta brudar i Luleå. Ska bli toppenkul!

Nåväl, nu har jag tagit alla logistiska saker. Nu är jag nyfiken på, – hur har du planerat att DITT 2015 ska bli? Har du satt några konkreta mål? Reflekterat över vad som hände förra året. Önskat såväl som oönskat. Hur VILL du ha det, och HUR har du planerat att komma dit? HAR DU planerat?

Många gånger pratar vi bara om det, men vi GÖR inte det förhandjobb som faktiskt krävs för att ”sätta” det på riktigt!

Jag vill dra ett exempel för dig idag. Visserligen handlar det om pengar för det är en amerikansk studie – men den säger rätt mycket ändå, – värt att ta till sig!

1979 genomförde Harvard Business School en studie i målsättning. Man frågade samtliga studenter i avgångsklassen på MBA-programmet en enkel fråga: ”Har du satt tydliga, nedskrivna mål för din framtid, och har du planerat hur du ska uppnå dem?”
Studien visade på ett resultat som håller i sig än idag. Endast 3% av alla studenter svarade att de hade tydliga, nedskrivna mål och planer. 13% sade att de hade mål, men att de inte var nedskrivna. Hela 84% saknade helt och hållet uttalade mål för sin framtid.

Tio år senare, 1989 gjordes en uppföljning på samma avgångsklass för att se hur det hade gått för dem. Resultatet var häpnadsväckande och talar sitt tydliga språk. De 13% som hade mål, men som inte hade dem nedskrivna tjänade i snitt dubbelt så mycket som de 84% som helt saknade mål. Hur hade det då gått för de 3% som hade tydliga, nedskrivna mål? Jo, de tjänade i snitt tio gånger mer än de resterande 97% tillsammans!

En liten studie att ha åtanke om du vill ”vässa” ditt år!

With love/Lili

 

 

 

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *