HEJA MARIE OCH FESTRAPPORT!

Igår var det alltså dags för Tv 4s stora kundfest. Kanske var den extra festlig i år eftersom det faktiskt var 20-årsjubileum!

P9220006

Melker Andersson och Marcus Aujalay stod för maten och gissa vem stod för desserten?

P9220005

Det gjorde jag! Och här ser ni en av de närmare sjuhundra tallrikarna!

Men jag tror den gick hem för så här såg de flesta faten ut efteråt!

P9220015

En mörk chokladcréme toppad med vit chokladmousse, en jordgubbs- och flädermoussebakelse på en spegel av bärkompott och allas vår “UU” förstås!

Vi bjöds inte bara på mat och dryck utan mängder med underhållning i form av både Tv-historia och uppträdanden (Mariette, Måns, Emd med flera) Allt otroligt skickligt styrt av duktiga programledaren David Hellenius.

Och jag hade en väldans trevlig bordskavaljer!

P9220013

Men kanske det bästa trots allt?

Vi bjöds på Roxette, live!

P9220012

På något vis tyckte jag att de var bättre än någonsin och kanske kan det bero på Marie?

Åh, vilken styrka hon utstrålar trots sin skörhet. Tänk att hon orkat igenom sin sjukdom och står där igen. Hon är ju bara helt makalös! Heja Marie!

Och Per är väldigt fin mot henne!

Om Monika Ahlberg

Gör: Jag är självlärd kock med hög inspirationsfaktor. Det ekologiska tänket står i centrum liksom hantverket och det estetiska kring vår måltid. Intresse: Jag älskar allt som går att äta och som hör måltiden till. Goda grönsaker och frukter med fin färg och fräsch doft, möra köttbitar, färska fiskar, vällagrade ostar i sällskap av 'riktiga' bröd och fruktiga viner, söta avslutningar, gärna en chokladbit till kaffet, och sist, men inte minst, den trevliga samvaron kring måltiden. När jag tänker efter så kretsar nästan allt jag gör kring mat. Kontakt: http://www.monikaahlberg.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben, Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *