Hitta din passion, kanske är det fotboll eller hattar eller barn eller…

Har just varit på Fotbolls fest på en av stadens större krogar. Man bjöd på kalas, med mat, öl och storbilds-tv – och det var en fantastisk stämning.
Uefa Champions League. Barcelona vann över Manchester United.
Att jag gick dit? Ja det beror på mina syskondöttrar, som gillar fotboll. Den ena så till den milda grad att hon nästan gråter när motståndarna gör mål…
Hon sa något klokt, det är viktigt att ha en sport som man känner för. Och tänk, det tror jag efter kvällens övningar. Att ha en passion som är så stark. Ett intresse för något, det ger välbefinnande.

Passionerade Solveig Ternström

Passionerade Solveig Ternström

Passioner ja, under dagen fick jag agera programledare i ett web-tv program, det kommer om någon vecka, och bland annat intervjua Solveig Ternström. Hon är passionerad! Det var många andra spännande kvinnor i programmet också, men det spar vi på. Solveig vurmar för att åka tåg. Skapa bättre förbidelser, fler linjer. Öppna upp mot Oslo till exempel och skapa gröna stationer, miljövänliga tåg. Vi har Kultur och Hälsa som gemensam nämnare Solveig och jag. Och vi känner båda ett starkt engagemang för miljön. Tåg, det låter så romantiskt och rätt!
Solveig älskar även hattar. Modet med hatt är på väg tillbaka. Missa inte vår DET VÅRAS FÖR HATTEN KVÄLL den 9 juni på Lisa på Udden. Vår sommarfest med sång av Vocalettes, hattvisning och modevisning. Dessutom talar Magdalena Ribbing om hattetikett. Se under aktiviteter på hemsidan eller ring kontoret 08-20 51 59.
Vi hade en lekfull stund där i studion med hattar! Lekfullhet, det är nyttigt. Leka med sina barn, barnbarn eller gudbarn, det är ju jätteroligt!

Vi plåtade för tidningen Tara, några kvinnor och jag, och fick frågan om ålder har betydelse. Vad som händer när vi åldras, om det är något positivt? Ja, man får så mycket kraft, sa jag! Och jag menar det.

Lite inspiration till 9 juni

Lite inspiration till 9 juni

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Hitta din passion, kanske är det fotboll eller hattar eller barn eller…

 1. Annika Bengtsson skriver:

  Om passion, tips sök på junijarvi och ladda ner hans singel som släpptes den 29 maj ”Looking at you is like looking at the sun”
  jag var där på releasesläppet och det var helt underbart.
  Hellängds cd kommer i slutet av sommaren och är värd att vänta på.
  Med på cd finns en hyllning till alla som har kämpat och som fortfarande kämpar för jämnställdhet.
  Vi behöver denna underbara kille som skriver med passion utan fördommar men med kärlek för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *