Hösten är på väg!

Igår kväll var himmelen helt fantastisk! Även om det känns att hösten står och bankar på dörren, så finns det ännu en gnutta sommar kvar. Den här bilden tycker jag ger en väldigt rättvis bild av årstiden. Speciellt här på västkusten, där jag befinner mig just nu. Ena sekunden är det varmt och soligt och nästa sekund kommer molnen in och dramatiken i naturen visar sig från sin absolut bästa sida.

Det är väl lite som allt vi gör här i livet. När vi tror att vi har allt klart för oss, händer nåt som gör att det tar en helt annan vändning vad vi hade tänkt oss. Spännande! Utmanande! Lärorikt!

Spännande, utmanande och lärorikt har också dagens repetitioner av ”Close Up Rhapsody” varit. Showen börjar få sin slutgiltiga form och på torsdag kommer det att svänga nåt kopiöst i showtältet som är uppställt ovanför vallarna i Falkenberg.

Här är gänget på vår ”smygpremiär” på Engelen i söndags. Här är La Gaylia, Geir och Vocalettes omringade av Robban och Rhapsody Lounge Orchestra. Vill du komma och titta? Gå in på http://wellsmusic.se Där hittar du spelplan!

Vi hörs imorgon! Kram Maria

Om Maria Wells

Gör: Sångerska, författare, massör, musiklärare Intresse: Att göra saker med min familj, matlagning, dans, resor, musik, böcker, jogga i naturen Hjärtefråga: Att igen ska känna sig ensam eller glömd. Att hitta lyckan och glädjen i vardagslivet. Att alltid hitta det positiva i varje situation. Kontakt: www.vocalettes.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *