Hur höjer du din egen energifrekvens?

Härliga måndag! Jag älskar måndagar. Det känns alltid som man får en nystart tycker jag:-)

Förra måndagen skrev jag lite tips och resultats-avgörande tänkvärt för att få sina affirmationer att fungera. Som jag skrev, handlar ALLT i grunden om känslan!

Jag brukar fråga mina klienter många saker naturligtvis, men framförallt två frågor som många har svårt att möta:

  1. Vad gör dig glad?
  2. Hur fyller du på din energi?

Dessa två frågor är för många svåra att definiera. Varför? – Jo, för att det är en ickefråga i mångas liv. Något man inte reflekterar över. Måste man det då? – kan en följdfråga naturligtvis bli. Nej, man måste ingenting:-) Men vill man SKAPA ett liv man vill leva, istället för att hantera det liv som bjuds, då ÄR det viktigt!

Om DU inte vet vad som gör dig glad eller ger dig energi, hur ska du kunna se till att du får tillräckligt av de båda? Hur ska du kunna kolla att du verkligen HAR tillräckligt av de båda redan nu?

Om vi tittar på detta sett ur ett energiperspektiv, där jag senast förra veckan talade om vikten att se till att man så mycket som möjligt har en GOD känsla i magen, för att tuna in sig på den höga frekvens där positiva resultat ligger och sänder, förstår du säkert hur avgörande viktigt det är att se till att man har full koll på dessa två parametrar eftersom det är genom dem vi tunar in oss. Och hur får man en god känsla i magen? Genom att medvetet styra sina tankar i den riktningen och genom att fylla på sig själv med positiv energi!

Ju mer glädje du medvetet ser till att du har i ditt system/kropp/inre, ju högre frekvens lägger du dig på. Ju mer du blir medveten om vad som krävs för att du ska höja din energinivå till en härlig positiv energi, ju mer kan du aktivt och medvetet jobba upp frekvensen även där.

Så nu ställer jag frågorna igen, och jag ställer dem direkt till dig! –

  1. Vad gör dig glad?
  2. Hur fyller du på din energi?

Du får även ett par följdfrågor:

  1. Hur mycket av detta har du hittills sett till att du har dagligen i ditt liv?
  2. Hur kan du öka upp detta med omedelbar verkan?

Oavsett hur livet ser ut runt oss, behöver vi själva bestämma oss för hur vi ska må på insidan. Har vi det tufft på utsidan, behöver vi mer än någonsin jobba med dess 4 frågor top of mind. Bli nyfiken på dig själv och dina behov. Vad behöver JAG för att må bra och ha en härlig känsla i magen som regerande känsla? är en viktig fråga. Och det som är än viktigare är, – att inte bara fråga, utan lyssna och möta upp behoven.

Lycka till <3 With love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *