Hur tänker du ta dig an din höst?

Tillbaka till ordning och reda.

Jag älskar sommaren precis som jag älskar alla årstider eftersom jag tycker det är en total waste av energi att inte göra det, då jag vet vikten av att ha en god känsla i magen så stor del som möjligt. Men något som jag tycker är så SKÖNT med att börja jobba igen efter sommaren, är att det blir lite ordning och reda. Schyssta till tiden då jag går och lägger mig eftersom jag behöver komma upp ett antal timmar tidigare än på sommarsemestern, och dessutom vara fräsch i huvudet. Ha lite koll på vad som ska göras och i vilken ordning. Ha koll på vad jag lägger mitt största fokus på så att det jag gör Men framförallt ger dig mig en struktur att leva efter. Det låter kanske inte klokt för någon, men jag behöver något att hålla mig i för att inte fladdra iväg och landa i att ge fel saker mitt fokus. Detta är dock ingen sanning som någon annan behöver hålla sig till, utan min högst egna. Vad jag vill ta upp idag är just hur viktigt det är att man vet hur man själv fungerar så att man kan ge sig själv de allra bästa möjligheterna att vara sitt allra bästa jag.

Det är också viktigt att vara medveten om de beteenden man har som gagnar en, och som inte gagnar en. Många lever på ett sätt som ger dem upprepade bekymmer för att de tror att det är så här det måste vara, att det bara ÄR så här. Inget kunde vara mer fel. Saker och ting i vårt liv ÄR som de är mycket tack vare vårt fokus, vårt upprepade beteende, våra förväntningar, våra begränsande sanningar, huruvida vi ser på saker som ett problem eller en möjlighet. Att blir medveten om vem man är och vem man fungerar som är ett kraftfullt steg i en riktning där man faktiskt kan börja skapa mer av det man vill ha i sitt liv och klart mycket mindre av det man inte vill ha!

Det är en av de starka anledningarna varför jag skapade mitt grupputvecklingskoncept för kvinnor byggt på min bok – Jag blir vad jag tänker. För att hjälpa kvinnor att lära känna sig själva och få nya glasögon att se sig själv, sina beteenden och sina möjligheter på. Blir du nyfiken på att veta mer om nästa kurs som drar igång den 31/8, klicka på länken. http://www.liliost.se/index.php/download_file/view/87/126/

Jag avslutar dagens blogginlägg med veckans uppgift:

Välj en sak som inte fungerar i ditt liv. Som du inte är nöjd med. Som du skulle önska att den vore annorlunda. HUR tänker du på den? Hur ofta och på vilket sätt? Hur ofta pratar du om den och på vilket sätt? Vad är din sanning gällande den? Vad baseras denna sanning på? Är det en sanning som gagnar dig? Vad förväntar du dig gällande det det gäller? Vad förväntar du dig ska hända, hur det ska vara? Vad är din rädsla och din förutsägelse om saken eller situationen? Vad är det du hela tiden upprepar? Genom att verkligen reflektera över din situation genom de här frågorna, kan du se ett mönster som antingen leder dig i samma hjulspår eller ett som KAN leda dig till något annat, bättre, önskat. Om du tänker på att lika – attraherar – lika, KAN det fokus och det beteende- och handlingsmönster leda dig till något annat än mer av det du redan har? Ta dig en rejäl funderare för det här är frågor som kan förändra dina möjligheter att komma närmare ditt drömliv. Och behöver du hjälp i rätt riktning, – vet du vart du kan vända dig! Lycka till <3

With love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *