ibland behöver man hjälp med att sätta bollen i rullning åt ett annat håll…

Hur har du det i livet tycker du? Har du det härligt? Går från klarhet till klarhet. Allt flyter. FLOW är ditt älsklingsord – för att det stämmer så bra med det du mestadels upplever, – eller ligger det en bit, eller till och med kanske långt ifrån sanningen? Många gånger går vi bara omkring och ”harvar” i detta. Nöjer oss med halvmesyrer, eller till och med riktiga skitsituationer, som hänger i, – år efter år! Tänker att det är en utmaning vi måste klara ut på egen hand. Tänker kanske inte ens att det är en övergående utmaning, – utan snarare en statisk verklighet…

Många som t ex tränar, är smarta nog att om de vill få förbättrade resultat med träningen, går de till en PT, som hjälper dem att göra ngt mer än de gjort innan, oftast också på ett sätt som de inte gjort det på innan, för att få vässade resultat!!

Ngn som vill börja handla med aktier, lär sig om det. Den som vill lära sig ett nytt språk, tar språkkurser. Vill man lära sig dansa, – tar man danskurser, och kan man dansa men vill bli ännu bättre – tar man dansklasser… Allt detta är supervanligt!

Men de flesta som sitter fast tankemässigt – känslomässigt – och i en oönskad situation – tar sig väldigt sällan en funderare på om de inte skulle behöva bolla sitt sätt som de hittills agerat – tänkt – och känt på, med ngn som kan ge dem ett nytt perspektiv… DÄR – inom detta område, ska man bara veta helt plötsligt – ur samma hjärna som tänkte igår, som inte förändrat ngt sen igår utan snarare bara upprepat samma otillfredsställelse sen igår, – att plötsligt spontant börja fungera annorlunda och ge önskade resultat plötsligt… utan att tillföra varken en ny insikt,  läsa några förkovrande böcker, lyssna på några förkovrande föreläsningar eller tillföra sig NGT annat än man hittills tillfört sig… Här känns det som att många – har lite otur när de tänker!!

Tänk om fler resonerade så, att lägga pengarna emellanåt på att köpa några mentala-PT timmar istället för att köpa ett par nya jeans, eller skor, för att skruva på perspektivet och kunna förändra det som de inte är nöjda med, istället för att fortsatt gå omkring och vara missnöjda – fast nu i nya jeans!! … Eller om de inte behöver välja, – göra både och!!

De flesta inser ännu inte vidden av att ha en mental-PT, vad de har att vinna på att ta hjälp med att komma till en ny nivå, som definitivt kommer att få deras liv att höjas både i kvalitet och resultat. Det är ju det vi behöver göra om vi vill vässa resultaten vi får, och vässa livet vi lever. Vi behöver lyfta oss själva till en ny tanke, känslo- och handlingsnivå för att KUNNA få några andra resultat än dem vi hittills fått… Summera förra veckan lite snabbt i huvudet, hur mycket har du bara ”hanterat” och hur mycket har du medvetet skapat som kommer ge dig eller redan gett dig de resultat du vill ha? Nu har du en ny chans!!!Skapa en vecka full av medvetna val, fokus på det du är tacksam för och gärna vill bjuda in mer av. Tanke och känsloboosta dig med positiva tankegångar under hela veckan och var medveten om hur du känner dig när du vaknar nästa måndag. Känner du ngn skillnad från en vanlig måndag? Och hur har veckan varit?? Märker du att du har en utmaning med att styra tankarna åt det positiva hållet, så finns jag här och kan ge nya framgångsperspektiv, avgörande insikter och kraftfulla verktyg!

Go 4 it! With love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller MENTAL – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare – med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

 

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *