International Happiness day!

Den 20 mars var det International Happiness day och vi på 1,6 & 2,6 miljonerklubben har all anledning att vara glada. Woman in Red, har nu haft 19 events i 19 städer, intressanta seminarier, utdelning av forskningsstipendiater och uppskattad underhållning med kvinnohjärtat i fokus. I de flesta städer var det fullbokat. Så roligt! Jag vill passa på att ge en stor eloge till vår projektledare, Ranna och alla våra kontaktkvinnor, ambassadörer och volontärer ute i landet som gör detta möjligt. Stort tack till er!

Tillbaka till Happiness day! Lycka är viktigt för vårt välmående men att känna sig lycklig är ett relativt begrepp och kan också upplevas som stressande. Vi kom precis ut med vår nya bok i ämnet, Lyckomyten, av Leone Milton och Ingemo Bonnier där 17 kvinnor medverkar och berättar om sin erfarenhet av lycka och vad som får dem att må bra – på riktigt. Läs den!

Att dansa kan göra oss lyckliga och glada för stunden. Det kan Jill Taube, Annette Lefterow, och Susanne Lanefeldt hos oss intyga. Så låt oss alla i 1,6 & 2,6 dansa varje söndag! Dansa i 10 minuter, hemma, ute , inne, var som helst, sätt på bra musik och dansa, ensam eller tillsammans med de närmaste, vänner och familj! Låt oss starta en danstradition, alltid på en söndag. Tänk, ni som minns på Melina Mercouri!

Annat man blir glad av är att påminna sig om att våren nalkas, även om det blir isande vindar igen, men det knoppas och det ger hopp om att snart, snart så…

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *