Jag är lite nyfiken på…

En ny vecka med nya möjligheter. En ny vecka där allt kan hända och där DU antingen aktivt och medvetet skapar det som behövs för att du ska komma närmare/till mål med det du vill se/ha/uppleva, eller nöjer dig med att hantera det som ”bara blir”.

Vad jag är lite nyfiken på, är dig som läser min blogg antingen då och då, men framförallt dig som läser den varje vecka. Tar du verkligen till dig av det jag skriver och aktivt använder det som verktyg för att förändra det i ditt eget agerande/dina tankar/dina känslor som hittills inte gett dig önskade resultat? Eller läser du det bara? Varför jag frågar dig, är för att skillnaden på resultatet du får, – är milsvid!

Om vi bara lär oss nya saker, som kan ge nya resultat men inte applicerar dem i vårt liv och agerar på de nya insikterna, – då är det bara värdelöst vetande som inte gagnar oss eller skapar den förändring och förädling som den skulle kunna skapa. Vi behöver aktivera kunskapen och sätta den ’in action’ för att den ska kunna göra någon nytta.

Har du någon plan? Vet du vad du vill ha, hur du vill känna, vad du vill göra. Är du på rätt plats nu? Var är du om tre månader, sex månader, ett år från nu? Vad har fallit på plats? Vad är bättre än nu? Vad vill du ska vara bättre än nu? Vad är fantastiskt nu och vad behöver du göra för att det ska fortsätta vara så fantastiskt??

Börja med dessa frågor och se vart de leder dig. Leta bakåt i mina bloggar efter alla verktyg, övningar och nycklar jag gett dig tidigare. Behöver du ytterligare hjälp att komma framåt, finns ju även möjligheten att köpa min bok och/eller boka tid för konsultation. Huvudsaken är att du inte låter tiden bara rinna iväg, utan GÖR något som för dig framåt mot dina önskade resultat. Och att du på vägen dit, även gör dig själv uppmärksam om allt det fantastiska som du har i ditt NU. Stort som smått. Och använd dig av det som en positiv magnet som drar till sig mer att glädjas åt. Bli M-E-D-V-E-T-E-N! Det har du ALLT att vinna på!

Låt inte bara livets dagar rinna iväg utan styrning. SKAPA det fantastiska liv som du är ämnad att lära dig skapa. Och har du redan lyckats, – GRATTIS! Skapa då medvetenhet om vad du behöver göra/tänka/känna för att fortsätta vara i det positiva flow du befinner dig. Livet är hela tiden i direktsändning och det går inte i repris, så se till att skapa det du VILL se – NU! Simply because you´re worth it! Lycka till!

With Love/Lili

 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, boken som kan förändra, förbättra och förädla ditt liv. Beställ den på Soderpalm publishing Digitalt smakprov

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram @inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver den här bloggen heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare, inspirationskonsult och som MENTAL – PT. Jag inspirerar till självmedvetenhet, insikt och förändring ur ett – för många nytt perspektiv. Jag jobbar utifrån min egen metodik som jag kallar för AHA-metoden, genom vilken jag hjälper företag och privatpersoner att förstå – ur denna unika insikts- och perspektivkombination, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll, bli medvetna om vad de mest fokuserar på och förstå vikten av att välja den energi man sänder ut. Ger parallellt med coachning enligt de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna som KBT och NLP, den viktiga och avgörande kunskapen om Attraktionslagen. AHA-metoden ger mina klienter avgörande insikter om hur de hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Får du/ni inte önskade resultat inom ett eller flera områden, – Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag.

 

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *