KÄRA 2.6 MILJONERSVÄNNER!

Det finns vissa saker som gör mig glad, ja för att inte säga riktigt, riktigt lycklig!

Som att en sådan här frisk och vacker morgon jogga runt Kungliga Djurgården, (visserligen joggar jag i stort sett varje dag men det är sällan så njutbart som det var idag!)

Att sedan därefter strosa runt i trädgården, gå ner till snittblomslandet och få ihop till två!!! vackra sommarbuketter!

P9220002

Ja tänk, det fanns såväl lupiner som sommarmalvor, rosor, ringblommor och luktärter!

Det är sådana här saker kära vänner, som jag skulle vilja att alla fick uppleva för det är detta som håller mig vid liv!

Skaffa Er ett par bra joggingskor och en liten plätt att odla på!

Om Monika Ahlberg

Gör: Jag är självlärd kock med hög inspirationsfaktor. Det ekologiska tänket står i centrum liksom hantverket och det estetiska kring vår måltid. Intresse: Jag älskar allt som går att äta och som hör måltiden till. Goda grönsaker och frukter med fin färg och fräsch doft, möra köttbitar, färska fiskar, vällagrade ostar i sällskap av 'riktiga' bröd och fruktiga viner, söta avslutningar, gärna en chokladbit till kaffet, och sist, men inte minst, den trevliga samvaron kring måltiden. När jag tänker efter så kretsar nästan allt jag gör kring mat. Kontakt: http://www.monikaahlberg.com
Det här inlägget postades i 2.6miljonerklubben. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *