Kärlekens dag idag:)

Ingen har väl missat dagens brudpar, Daniel och Victoria. Så underbart kära de ser ut:) Kan liksom inte låta bli att ta på varandra!
Kärlek är fantastiskt!
Pirrigt, magiskt, stort eller litet, ja alldeles alldeles underbart helt enkelt!
Vad är störst? Kärleken till en partner, sina barn, sin omgivning eller?
Kanske vi måste börja med oss själva för att både kunna ge och få kärlek.
För några år sedan skulle mitt givna svar på ovanstående fråga vara att kärleken till allt och alla andra är viktigast. Jag ville hjälpa, stötta, pusha och ta hand om alla jag stötte på. Det vill jag i och för sig fortfarande, men jag har kommit fram till en punkt där jag har förstått att om jag inte mår bra själv så blir det svårare för mig att förmedla glädje och kärlek till andra.

Alltså borde det kanske vara viktigast för alla människor att börja med att fundera på vad som gör att man själv mår bra. När man själv är tillfreds med sitt liv, sitt jobb, sin hälsa, ja kortare sagt sin tillvaro överlag, så är det ju så mycket större chans att man kan glädja andra och även glädjas åt andras framgångar eller vad det nu kan vara.

Jag önskar alla en glad lördag kväll. Förhoppningsvis i glad samvaro med er själva eller tillsammans med andra underbara medmänniskor. Själv ska jag och min man umgås med kära vänner och äta och dricka gott.

Vi hörs imorgon igen då jag ska skriva min sista blogg för denna gång.

Stor kram till er alla

Susanne

Om Susanne Fellbrink

Gör: Artist, låtskrivare och författare som även producerar underhållning och olika events. Kortare sagt en kreativ mångsysslare och företagare. Men just nu är det full fokus på den egna plattan som släpps den 23/5. Intresse: Olika möten med kreativa människor, inreda och sen mysa med familj och vänner, gärna över ett glas rött med långa härliga samtal. Hjärtefråga: Att glädja andra människor och peppa framför allt tjejer att tro på sig själva, våga ta för sig och att hjälpa varandra istället för att stjälpa varandra. Kontakt: susannefellbrink@gmail.com www.susannefellbrink.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kärlekens dag idag:)

  1. Helena skriver:

    Kunde inte sagt det bättre själv… men om det inte räcker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *