klarhet, klarhet, klarhet

Ibland är det som om livet vill pusha på ytterligare för att understryka det man själv kommit fram till. För att verkligen ge ett så starkt avtryck, att man känner att det inte går att nonchalera längre! I mitt fall handlar det om MITT behov av utrymme och klarhet. Jag hjälper ju hela tiden mina klienter till detta, men har inte riktigt haft tid att TA mig tiden nu när allt börjat komma till mig allt fortare, och allt mer. Rätt komiskt faktiskt när man kan ställa sig utanför sin frustration, och titta på hur stort behovet verkligen är att få in en struktur och en balans. När livet utanför pockar på uppmärksamhet!

Denna vecka har jag blockat för att få tid att skapa en struktur både i mitt liv och i min business, eftersom det snurrar på i ett snabbare tempo, en massa roliga jobb kommer in och den utveckling jag jobbat för så idogt under en väldigt lång tid, visar goda resultat. Men det måste finnas space att växa. Och tid. Och min dag idag har varit en ganska typisk dag i mitt liv, fast sedd genom ett par nya glasögon. Och jag inser hur lätt tiden försvinner på saker som inte leder min business framåt. Lättare än jag hinner säga -Hej! Poff, så har en till dag bara försvunnit! DET ger inte mig en bra känsla i magen! Och är det ngt jag vet är avgörande viktigt – så är det att ha en god känsla i magen! Den klarhet jag vill skapa har definitivt börjat att visa sig från en helt annan vinkel än jag hade planerat! Förmodligen tycker mina guider att detta var en viktigare start än den jag hade planerat!

Tror den här veckan kommer visa mig rätt mycket saker som behövs ses över för att skapa det utrymme som krävs för att kreativa idéer ska kunna frodas. Ser med spänning fram emot det som kommer. Livet är bra häftigt!!

Hur ser Ditt liv ut? Finns det plats för dig, eller blir DU och dina visioner ständigt satta ”on hold” för att det är så mycket annat/så många andra som vill ha din uppmärksamhet? Hur gör DU för att DU och dina mål ska få plats att växa? Hur gör DU för att DU ska få plats och utrymme att andas??

Bra sak att fundera lite kring! Ha en bra vecka.

With Love/Lili

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *