Kom och säg hej till oss i Almedalen!

Det är minst sagt full rulle här i Visby och vi jobbar på som bara den i vår monter och på alla seminarium och även en och annan debatt och intervju. Precis som det ska vara och det är verkligen inspirerande och intressant att åter igen få ta del av dessa viktiga dagar här på Gotland. Många duktiga och engagerade ”under samma tak”, eller på samma fina plats kanske man ska säga då mycket sker just utan tak! I eftermiddag, den 5:e som det är när jag skriver det här inlägget, har vi en fullspäckad dag med flertalet viktiga och aktuella seminarium. Hur e-hälsa kan gynna kvinnors livskvalitet, hur framtidens cancerläkemedel ser ut och hur det faktiskt skiljer sig från dagens läkemedel, hur robotik kan skapa en god arbetsmiljö och även senare i eftermiddag om psykisk ohälsa och vem som också hjälper och bryr sig om den anhörige som också dem behöver stöttning och hjälp. Vi startar idag klockan 14.30 i Landshövdingens trädgård, Korsgatan 4 och jag skulle bli väldigt glad om ni kommer förbi! Läs hela programmet här.

Här är jag med i SVT:s direktsändning.

Och här med alla fantastiska talare vi har haft äran att få jobba tillsammans med under våra dagar här. Och än är det inte slut så titta på programmet och ta er tid att komma förbi och lyssna – det är otroligt viktiga och angelägna ämnen.

Här en del i ”truppen” som är här med oss! Camilla Wagner, Carin Götblad, Anna Maria Corazza Bildt, Zandra Kanakaris, Maria Andersson, Louise Lindfors.

 

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *