Låt oss renovera vår kropp och vår knopp!

Som vi alla vet är det ju så att om vår kropp slutar fungera, ja då spelar allt annat mindre roll så om det är något vi måste se till att hålla i form så är det just denna. Därför ligger det mig varmt om hjärtat att stödja det föreslagna BOT-avdraget. Ett skatteavdrag som ska göra oss friskare – vilket vi verkligen behöver.

Först kom ROT- och RUT-avdragen för renovering och hemstädning. Nu måste vi jobba för att det nya avdraget ska bli aktuellt – BOT avdraget, som ska hjälpa oss att städa och renovera vår egen kropp.

 

Som ni redan vet arbetar vi för att informera och främja kvinnors hälsa och här ser vi tydligt hur såväl sjukskrivningar som sjukvårdskostnader ökar för varje år som går. Samtidigt ökar antalet personer som drabbas av stress, övervikt och andra riskfaktorer för allvarliga sjukdomar. Lyckas man med det viktiga, förebyggande arbetet är vi övertygade om att det går att vända trenden genom ett förebyggande hälsoarbete. Det är dags att vi tar vår hälsa på allvar och när vi är inne på ämnet vill jag tipsa om att vi är med på årets fina Nationaldagsfirande i Rålambshovsparken nu på tisdag den 6:e juni. En dag som brukar bli både solig och rolig för hela familjen. Vår ambassadör och profil Annette Lefterow håller i ett sommar-yoga-pass under dagen. Ett klockan 13 och ett klockan 15. Titta in på länken här för mer info om dagen: Nationaldagen i Rålampshovsparken

Det är mycket på agendan nu, något sommarlov tar vi inte riktigt än! Kom gärna förbi och säg hej om ni är på Gotland under Almedalsveckan. Vi har ett riktigt intressant och bra program som jag känner tar upp många viktiga ämnen utav våra experter. HÄR hittar ni veckans program.

Onsdagen den 5:e och torsdagen den 6:e juli har vi våra föredrag men under hela veckan har vi vår fina monter på plats.

Välkomna till vår monter på Cramérgatan, plats 318.

Hoppas att vi ses!

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *