”Life is like a turtle”

”If you don´t stick your neck out, you never get anywhere”.

 

När jag nu står i startgroparna inför kommande bloggvecka känner jag mig lite som en sköldpadda. Jag tycker och tänker mycket men vet också att ju mer jag sticker ut hakan, ju mer ris eller ros kan jag få. Jag fokuserar och ställer in mig på någon sorts ”pre-acceptans” av alla tänkbara resultat.

Samma känsla infinner sig när jag trycker på sendknappen och skall skicka iväg en artikel . Det är en känsla av att medvetet tappa fotfästet och ge sig hän. Det får bli som det blir och jag är beredd att hantera det jag möter:)

Förstår ni vilken känsla jag menar?

/Gabriella

Om Gabriella Svanberg

Gör: Hej vänner! Jag heter Gabriella. Jag skriver här i egenskap av att jag är neuropsykolog, men är också mamma till tre fantastiska barn och medmänniska. Under mina 20 år som psykolog har jag fått möjlighet att träffa många fina människor och också fått en bild av vad vi på olika sätt tampas med i livet. Jag har specialiserat mig och forskat inom neuropsykologi och är fascinerad av hjärnan och det jag vill dela med er är mina tankar och reflektioner. Mina tankar och reflektioner om det jag ser via mitt jobb och via min vardag som gör att vi mår som vi mår och gör som vi gör. Jag har jobbat inom psykiatri, inom missbruksvård, inom ungdomsvård och inom företagshälsovård. Ena dagen jobbar jag med människor som inte har tak över huvudet och nästa dag med människor som känner en tomhet av sitt överflöd. Jag inser att rikedom, harmoni och lycka är något vi skapar inom oss själva. Kontakt: gabriella.svanberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *