Måndag igen……

Tänk så fort en vecka går!Det var inte längesen det var förra måndagen och det var en HEL vecka kvar tills jag skulle blogga. Det är med stor glädje jag sätter mig ner och tar över efter en underhållande vecka av Tintin Anderzon.

Varje gång (eller varje…detta är min andra gång..) som jag ska blogga funderar jag över ”Vad ska jag skriva om”?? Jag borde skriva nåt intressant, eller underhållande, eller……jag borde göra upp en plan! En plan över hur hela denna vecka ska se ut, och vad jag ska skriva om. Helt enkelt en strategi över vad jag vill berätta och vad jag vill ha sagt.

Men är inte det lite som ett nyårslöfte? Det brukar ju vara svårt att hålla det, speciellt om man har lovat att inte äta godis! Det är ju kört redan dag tre! Eller i vardagslivet! Det är alltid nåt som kommer emellan!  Som i morse när jag pratade med en väninna. Hennes morgon blev inte riktigt som hon hade tänkt sig. När hon hade fått iväg sina tre barn till skolan och skulle sätta sig och lägga upp dagens möten ringer hennes dotter ( som går i trean). Hon hade glömt att hon skulle redovisa om Finland idag. Vad tror ni händer?? Jo, mycket riktigt blir det ingen planering, hon sätter sig och ”googlar” om Finland, skriver ner en berättelse, skriver ut papperet och åker till dotterns skola med redovisningen av Finland. Inte hjälpte det med planering där inte! Men  å andra sidan fick hon lära sig väldigt mycket om Finlands flagga.

Så det blir nog ingen planering eller strategi. Jag tar nog dagen som den kommer, och delar med mig av vardagslivet i en tonårsmammas liv.

Vi hörs snart igen!

Om Maria Wells

Gör: Sångerska, författare, massör, musiklärare Intresse: Att göra saker med min familj, matlagning, dans, resor, musik, böcker, jogga i naturen Hjärtefråga: Att igen ska känna sig ensam eller glömd. Att hitta lyckan och glädjen i vardagslivet. Att alltid hitta det positiva i varje situation. Kontakt: www.vocalettes.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *