Mentorskap viktigt för kvinnor

Idag sitter jag tillsammans med vår kärntruppsmedlem, professor Karin Schenck-Gustafsson, kardiolog, och docent Lisa Juntti-Berggren, endokrinolog, på Berns salonger och föreläser under ämnet Business för din hälsa.

Intresset för 1,6 frågor är mycket stort och det känns mycket bra att få avrunda den 8:e IWEC-konferensen som Chamber Trade Sweden är värd för i år. IWEC, International Women’s Entrepreneurial Challenge, är ett prestigefyllt mentorskapsprogram som uppmuntrar kvinnliga företagsledare att utöka sin verksamhet internationellt. Målet med IWEC är att utveckla ett globalt affärsnätverk för framgångsrika kvinnliga företagare, hjälpa dem att få och utöka tillgången till internationella marknader.

Här möts kvinnliga företagare från öst till väst och från norr till söder.  Att inte glömma sin hälsa är viktigt att påminna om bland dess duktiga, aktiva kvinnor.

Ikväll blir det middag i vackra Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm där en lång rad kvinnor från hela världen kommer att få ta emot årets utmärkelser. Bland dessa finns tre svenskor; Karin Bodin från Polarbröd, Emy Blix från Swedish Hasbeen och Karin Söderlind från House of Dagmar.

Grattis!

Alexandra

bild

Karin Schenck Gustafsson, jag och Lisa Juntti-Berggren

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *