Mer kultur åt medlemmarna

Genom SF fick vi möjligheten att bjuda medlemmar med gäster på en gratis filmkväll i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag hoppas att vi snart ska kunna göra detta i många fler städer.

En enkel till Antibes, är en ny film av Richard Hobert . Den ger verkligen både glädje och mycket att fundera på. Det blir säkert många diskussioner om livet och relationer mellan generationer. Jag mötte tre generationer som sett den tillsamamns, och alla var förtjusta!

Richard själv kom till biografen och berättade lite om bakgrunden innan filmens början. Det är hans egen fars livshistoria. Åh vad man får lust att börja skriva, att berätta!

Snart får ni medlemmar en inbjudan att se Boeing Boeing med Riksteatern och Nanne Grönvall

Mer kultur blir det snart. Genom Riksteatern kommer vi att kunna förmedla inbjudan till medlemmar runt om i landet att se komedin ”Boeing Boeing” med bla Nanne Grönvall!.

Dans var ämnet som flest pratade om i tisdags kväll när vi träffade våra volontärer. De som är så viktiga för vår verksamhet. Tack, för att ni finns!

Alexandra

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *