Jag får inte attraktionslagen att funka!

Många har kommit dithän idag 2016, att de tror på och aktivt försöker leva med attraktionslagen med allt vad det innebär, men känner sig modstulna för att de inte får det att fungera. Är du en av dem? Tycker du att du gör alla rätt, – men ändå inte får de resultat du önskar? Att förstå sin egen involvering med attraktionslagen är stort, omvälvande, omfattande och omtumlande. När man tror att man jobbar med Loa, tror att man verkligen har helt eliminerat sitt motstånd, verkligen jobbar nedströms, och aktiverar ”rätt” magnet, kanske man i själva verket jobbar uppströms eller ännu värre, häller bensin på elden. Jag har kommit att förstå hur otroligt avgörande våra känslor och vårt tanke- och känslofokus är. Men även HUR vi se på saker är avgörande viktigt. Ur vilket perspektiv vi närmar oss det önskade såväl som det oönskade. Med vilken dominerande känsla.

Får du inte attraktionslagen att funka? Det går inte! Den funkar ALLTID, men inte alltid som vi vill. Men det handlar inte om den. Det handlar om oss! Om vårt fokus!

Det vi behöver lära oss för att ens kunna närma oss attraktionslagen på ett sätt som gynnar oss och den energi vi sprider omkring oss, är att först bli medvetna om oss själva. Bli medvetna om hur vi jobbar med våra tankar och känslor. Bli medveten om vilken magnet vi aktiverar genom detta. Vi behöver bli medvetna om när, hur och var vi ”snavar” på vårt fokus, för att fokusera på rätt sak och nå det flow som kommer när vi samverkar med Loa.

Egentligen är det inte svårare än, det du fokuserar på – drar du till dig mer av. Att attraktionslagen speglar ditt fokus och likt en boomerang levererar resultaten av ditt fokus – right back! I stora penseldrag kan man beskriva det så. Men det är i de små penseldragen som aktiveringen pågår. Det är i nyanserna som det skapas. Nyanserna som skapar känslan som hör till, vilken är grunden för vilken frekvens du lagt dig på och sänder, men även drar till dig på.

Efter detta är så avgörande viktigt, skapade jag mitt grupputvecklingskoncept för kvinnor, för att hjälpa kursdeltagarna till insikt så de kan få den effekt och det samarbete som det är meningen att vi och Loa ska ha. Nästa kurs börjar v 15 i Stockholm. Det är också därför jag skriver på min nästa bok som förhoppningsvis även den kommer att kunna hjälpa människor till klarhet, insikt och styrka.

Att jobba med attraktionslagen är färskvara precis som tandborstning, duschning, klippa gräsmattan, raka sig. Det är ett val som hela tiden görs i direktsändning och som måste göras aktivt i resten av våra liv. Men ju mer man övar, ju mer sätter det sig i ryggraden och blir ett behov som man känner att man vill möta.

Imorgon kommer jag till Sundsvall och föreläser på Woman in red. Jag hoppas jag får träffa dig där och att du blir ännu mer nyfiken på vilka fantastiska förändringar och förädlingar du kan skapa i ditt liv genom att bli en medveten skapare av din värld. Hur funkar livet tycker du? Är du nära eller långt ifrån ditt drömliv? Den viktigaste frågan är dock, – om de skiljer sig, – vad ska du göra åt det idag, imorgon, i resten av ditt liv!

With Love/Lili

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *