Möten!

Idag har jag träffat Mery och hennes kollega Peter som jag stötte på under förra veckans smygläsning av tidningen ”Sportguiden”. Vi kommer eventuellt ha ett samarbete framöver kring mitt stora artisten iNA-projekt. Kolla in deras hemsida: http://www.pamofsweden.se/
Man vet aldrig när man dyker på just de kontakterna som man i slutändan vill jobba nära med. Och det är väl just det som är så spännande. Tänk om det är han som sitter mittemot dig på tunnelbanan just nu..? Eller hon som kör bilen framför dig som snart kommer få punka och då du räcker ut en hand för att hjälpa så uppstår blixtar och dunder och kärleken kommer på besök!?
Möten mina damer och herrar.
Är det inte spännande? Att när du vaknar på morgonen inte har en aning om vad som ska hända. Alla möjligheter finns att träffa de mest sannolika och osannolika människor och tillfällen.
Och tänka sig. Nu hände det precis. Sitter på Grand Central Hotel och helt plötsligt hör jag en bekant röst. En pianist jag gigade med för många år sedan. Säkert 12 år sedan. Underbart! I kväll spelar Johan Gund och hans band i baren på Grand Central! Kom dit!
Så mitt budskap för dagen måste bli: Ut och stöt på människor. Alltså stöt på, kanske inte stöt på. Eller va fasiken. Gör som passar dig bäst!
Och ett avslutande dagens räddare i nöden: Stellan Rosman. Idag hade jag glömt min Galvanic Spa på väg till en demonstration och efter ett snabbt telefonsamtal löste sig det hela med hjälp av honom. Dagens tips: Omge dig bara med snälla människor som kommer hjälpa dig och som du vill hjälpa tillbaka.
Big hug comin up from
iNA

Om Ina Forsberg

Namn: Ina Forsberg Gör: Sångerska, artist, radiopratare Intresse: När musiken blev mitt yrke blev mitt största fritidsintresse mina vänner och min familj. Älskar att umgås! Det är livet. Hjärtefråga: Unga kvinnor. Att stötta, ge kärlek och få oss att tillsammans kunna släppa föreställningar som tar energi från livet. Det visste du inte om mig: Att jag kryper upp hos mina nära och älskar att sitta i knä som när jag var liten. Kontakt: ina.forsberg@gmail.com
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *