Några dagar i Europa

En oförglömlig afton i Versailles blev det igår då jag avnjöt middag och konsert i det vackra slottet utanför Paris tillsammans med ett hundratal gäster. Värdar var den världsledande champagne-experten Richard Juhlin, Carl Jan Granqvist och champagnehuset Dom Pérignon.

Den kinafödde pianisten Lang Lang, nu bosatt i New York, ansedd som världens främsta pianist spelade nyskriven musik samt Chopin. Det var sagolikt att uppleva! Vilken underbar kväll.

Tidigare i veckan besökte jag Mallorca och hälsade på sweorna. Ordförande Kersti Winblad hade bjudit in till föredrag och lunch.

Nu är jag åter i Stockholm och vår ”Den stora hälsodagen” som pågår för fullt hela september. Missa inte det! runt om i Sverige! Läs mer på vår hemsida.

Alexandra.

Med Carl Jan på slottsmiddag

 

En sagolik kväll på Versailles

 

 

 

 

 

 

Trevlig lunch på Mallorca

Kersti Winblad von Walter, ordf i Swea på Mallorca bjöd in till lunch med föredrag

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *