vi drar till oss människor vi behöver

Igår skulle jag bli intervjuad av bloggerskan, entreprenören, frilansjournalisten Anne von Porat på www.veckomagasinet.se Vi skulle prata Attraktionslagen och om hur jag jobbar och tänker som coach och föreläser. Jag hade full koll på att Anne också är inne på samma spår som jag gällande LOA därav vårt möte, men mötet fick snabbt ett helt nytt fokus, då det visade sig att Anne som är medial, började plocka upp en massa info om mig som hon delgav med en fascinerande precision, samt att hon jobbar som EFT terapeut (Emotional Freedom technique) och generöst bjöd på en session med mig för att lösa upp stagnerad negativ energi.

Eft-metoden, som ibland kallas för psykologisk akupressur, har enligt anhängarna hjälpt tusentals människor världen över. Bland annat är det en väl beprövad metod på Vietnam-veteranerna i USA och används flitigt för att lösa posttraumatisk stress på människor i krigshärjade länder.

Jag har varit och tagit Eft tidigare hos en väninna till mig som också är utbildad terapeut, där vi pratade om ett samarbete. Ngt som dock runnit ut i sanden, men när jag träffade Anne igår, väcktes min nyfikenhet på nytt, då jag kan se vilken kraft det kan tillföra mina coachningar att lägga till Eft.

Gjort två rundor med knackningar idag på mig själv och ska nu testa dagligen i några veckor för att se vad som händer. Blir du också nyfiken så hittade jag hur man gör på nätet på http://eft-coachen.se/instruktioner.html

Definitivt ngt värt att prova om man känner att man kört fast.

På språng nu till ett möte så idag blir bloggen kort, men förhoppningsvis ger den dig ngt som kan förädla ditt liv!

With Love/Lili

 

Om Lili Öst

Gör: Inspirationsföreläsare, konsult och författare med 30 år i bagaget som artist Intresse: Jag brinner för personlig utveckling i allmänhet och attraktionslagen i synnerhet Hjärtefråga: Att hjälpa människor att inse sitt eget ansvar för vad de skapar i sina egna liv och därmed också hjälpa dem att skapa det de på riktigt vill ha Kontakt: lili@liliost.se
Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *