Nu börjar bokmässan!

Vi kommer att presentera vår nya Bok – LIVSPUSSLET! Med spännande författare som Camilla Läckberg, Mari Ljungstedt, Monika Ahlberg, Annika Jankell, Alexandra Zazzi, Katerina Janouch, Ingemo Bonnier och några till. Ja och så jag.

Vi håller ett frukostseminarium imorgon fredag på Hotel Eggers på Drottningtorget i Göteborg. Kom dit mellan kl 8.00 och 9.30, cirka. Alla är välkomna!

Sedan åker vi vidare till mässan då ni är välkomna på söndag kl 12 för en presentation av boken.

På Bokmässan är det alltid lika trevligt. Folkligt, festligt och mängder av besökare, föredrag med mera. Förr kritiserades bokmässan för att vara något av en böckernas Kiviks marknad, men idag har alla ändrat sig. Det är en härlig blandning av alla typer av författare, förlag och andra spännande människor. En riktigt social tillställning där man knyter massor av kontakter!

Ljudnivån brukar vara enorm, men Göteborg visar upp sig från sin bästa sida.

Den 2 oktober har vi RELEASE för LIVSPUSSLET i Stockholm kl 16 och sen seminarium 18, se på hemsidan under aktiviteter.

Men först ses vi i Göteborg! Vår monter heter B0370

Alexandra

 

Om Alexandra Charles

Välkommen till Sveriges största kvinnoförenings blogg om hälsa och livsstil. Här skriver Alexandra Charles, grundare av 1,6 & 2,6 miljonerklubben.
Det här inlägget postades i 1.6miljonerklubben, 2.6miljonerklubben och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *